SLAVONSKI BROD

Vojniku osumnjičenom za ‘knock out’ Djeda Mraza majka pred sudom: ‘Ništa ne govori!’

Osumnjičenoga za nanošenje teških tjelesnih ozljeda policajci su nakon općinskog tužiteljstva prepratili istražnom sucu u Slavonskom Brodu

Osumnjičenim 24-godišnjaku, inače djelatnom pripadniku Oružanih snaga RH, kojega je policija na Badnjak privela zbog teškog ozljeđivanja mladića odjevenog u kostim “Djeda Mraza”, sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu odredio je jednomjesečni istražni zatvor.

“Sudac istrage odredio je istražni zatvor osumnjičeniku… jer postoji opasnost od ponavljanja kaznenog djela”, kazao je novinarima glasnogovornik suda Slaven Ribnjak.

Od njega se doznalo i to da je Općinsko državno odvjetništvo tražilo istražni zatvor po toj osnovi.

Na Općinsko državno odvjetništvo policajci su ga odveli jutros, a onda oko podne i na Županijski sud.

Malo prije nego što će policajci 24-godišnjaka, osumnjičenoga za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, uvesti u zgradu suda, ispred stepenica ga je sačekala majka, da mu nešto šapne i da ga poljubi.

“Smijem li ga samo poljubiti?”, pitala je majka, što su policajci dopustili.

I doista ga je samo kratko poljubila, nešto mu šapnula, a kad je on s policajcima nakon par sekundi krenuo uz stepenice, pitala ga je:

“Jesi li čuo?”

“Što”, okrenuo se osumnjičeni 24-godišnjak.

“Nemoj ništa govoriti”, savjetovala mu je majka.

Pogledajte video:

Riječ je inače o pripadniku Oružanih snaga RH koji iza sebe već ima jedno kazneno djelo nanošenje teške tjelesne ozljede i jedno prijetnje.

On je jedan od nekoliko redom mladića koje je policija istog dana identificirala da su na Badnjak u Ulici šetalište braće Radić pretukli mladića odjevenog u kostim “Djeda Mraza”, gdje se vidi da ga jedan od njih udara punom nogom ravno u glavu.

Napadnuti je istog trenutka pao u nesvijest i ostao ležati na tlu, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari