ON SVE PORIČE

Vozač (60) dirao učenicu (15) u autobusu: Vikala mu ‘nemojte’, on je pitao ‘hoćemo ponoviti’

Foto: A. Spratt(Unslash)

U presudi se navodi da su u jednom trenutku ostali sami u autobusu nakon čega gdje vozač sjeo pored djevojčice pa ju počeo dirati po ramenima, glavi, koljenima, a u jednom trenutku i po unutrašnjoj strani bedara. Navodno ju je i čvrsto primio za kosu

Vozač domaćeg prijevoznika (60) optužen je da je dirao 15-godišnju učenicu koju je prevozio u autobusu, piše Danica.

U presudi se navodi da je u lipnju ove godine učenica sjela na autobus koji je vozio do sela u okolici grada. U jednom je trenutku ostala sama s vozačem koji je s njom počeo komunicirati jer je znaju od ranije. Zatim je, stoji u presudi, zaustavio autobus prije njezina sela i sjeo pored nje u autobusu, a onda ju počeo dirati po ramenima, glavi, koljenima, a u jednom trenutku i po unutrašnjoj strani bedara, a primio ju je i čvrsto za kosu.

Djevojčica je vikala “nemojte, ne dirajte me” i “ne volim” te se počela tresti od straha. Vozač je tada prestao i odvezao je do kuće i pritom upitao “hoćemo li ovo ponoviti”. Djevojčica je tek kasnije na nagovor prijateljice sve ispričala majci koja ju je odvela na policiju. Vozač je bio uhićen te je provedena istraga, a sada je podignuta i optužnica.

Vozač se pak branio da učenicu svaki dan vozi u školi jer je to njegova relacija i demantira da ju je dirao. Kaže da mu optužbe teško padaju jer je uzoran muž i otac.

Priznao je da ju je taj dan častio kavom, li poriče da ju je dirao.

Tužitelji su povjerovali u stranu priče koju je iznijela djevojčica te su vozača optužili da je povrijedio njezin spolni integritet počinivši kazneno djelo bludnih radnji prema osobi posebnoj ranjivoj zbog dobi, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari