ZABILI SE AUTOM U BENZINSKU POSTAJU! Trojica mladića u „Fiat tipu“ u Kostreni umalo u tragediji katastrofalnih razmjera!

Uzrok ove neobične prometne nesreće koja samo pukom srećom nije završena većom tragedijom je po svemu sudeći prevelika brzina osobnog automobila

kostrena1

Stravična slika danas nešto prije 18 sati u Kostreni na državnoj cesti D8! Svi vozači koji upravo prolaze Jadranskom magistralom uz benzinsku postaju INE s nevjericom pogledavaju prema slici karambola na samoj benzinskoj postaji – velika je sreća u nesreći što automobil „Fiat tipo“ koji se zabio u kombi zagrebačkih registarskih oznaka usput okrznuvši  postolje s „pištoljima“ za točenje goriva nije izazvao veću štetu odnosno prouzročio eksploziju čime bi razmjeri ove prometne nesreće bili katastrofalni!

kostrena2

Ovako, sve je prošlo s lakšim ozljedama trojice mladića koji su se nalazili u osobnom vozilu „Fiat tipo“. Do nesreće je došlo kada je njihov automobil krečući se iz pravca Kostrene prema Rijeci vjerojatno zbog brzine neprilagođene uvjetima na cesti zanio i nekontrolirano produžio kretanje put objekta benzinske postaje.

kostrena3

Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom a automobil je u punoj brzini skrenuo prema benzinskoj postaji te se zabio u kombi vozilo zagrebačkih registarskih oznaka koje je stajalo na mjestu predviđenom za točenje goriva, okrznuvši i postolje s „pištoljima“ za točenje goviva.

kostrena6

Sreća u nesreći je da je netom prije naleta automobila na kombi vozilo s tog mjesta otišao djelatnik benzinske postaje koji se tu zatekao poslom!

kostrena4

Od očevidaca s mjesta nesreće neslužbeno doznajemo kako se vozač i putnici iz „Fiat tipa“ doimaju kao da su pod utjecajem alkohola, a navodno su se – prije dolaska policije i vozila hitne pomoći – dogovarali tko će se od njih predstaviti policiji kao vozač automobila koji je prouzročio nesreću!

Na mjestu nesreće policija obavlja očevid, a materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Fotografije: Denis Flego

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari