KRALA ODJEĆU U SUPERNOVOJ

Zadarska sutkinja zbog krađe maknuta iz službe na 3 mjeseca. Sudbeno vijeće: ‘Taj rok se može produžiti’

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Grgas se tereti da je 17. kolovoza 2022. godine i 6. rujna 2022. godine u Zadru u Trgovačkom centru Supernova u prodavaonici trgovačkog društva C&A moda trgovina d.o.o., u dva navrata iskoristivši nepažnju osoblja, uzela i odnijela razne odjevne predmete

Na posljednjoj sjednici Državnog sudbenog vijeća donesena je odluka da se sutkinja Trgovačkog suda u Zadru, Tina Grgas privremeno udalji od obavljanja sudačke dužnosti na rok od tri mjeseca.

U svibnju 2023. godine predsjednik Trgovačkog suda u Zadru podnio je zahtjev za udaljenje sutkinje Grgas od obnašanja sudačke dužnosti budući da je protiv iste pokrenut kazneni postupak.

“Privremeno udaljenje određuje se na rok od tri mjeseca, a po proteku tog roka Vijeće ga može iz opravdanih razloga produžiti”, govore iz Državnog sudbenog vijeća i dodaju kako privremeno udaljenje može trajati najdulje do pravomoćnog okončanja kaznenog postupka.

Podsjetimo, sutkinju Grgas se tereti da je 17. kolovoza 2022. godine i 6. rujna 2022. godine u Zadru u Trgovačkom centru Supernova u prodavaonici trgovačkog društva C&A moda trgovina d.o.o., u dva navrata iskoristivši nepažnju osoblja, uzela i odnijela razne odjevne predmete, pa da je time počinila produljeno kazneno djelo protiv imovine-krađom, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari