Zarila dečku nož u srce: Nakon ubojstva policajcima pričala o ‘glasovima, utvarama i demonima’

Foto: Pixsell

Govorila je o ‘utvarama i demonima’, a naknadnim će se vještačenjem utvrditi radi li se zaista o psihičkom poremećaju

Splitsko Županijsko državno odvjetništvo naložilo je obdukciju tijela Emila Ž. (33), kojega je u srijedu oko 21 sat u prizemlju obiteljske kuće u Sv. Kaji, na predjelu Marusinac, nožem ubila 25-godišnja djevojka Ivana G.

Dosad je poznato da su se izvanbračni partneri prvo verbalno posvadili jer se iz stana čula buka i vika. U jednom trenutku rođakinja pokojnog Emila izišla je van vidjeti što se događa, te ga je vidjela kako tetura zapomažući i tražeći pomoć, govoreći da ga je Ivana ubola u srce. Srušio se na tlo nakon što je uspio napraviti desetak koraka. Hitna pomoć odmah je bila pozvana i iako su vrlo brzo stigli na mjesto događaja, nisu mu mogli pomoći te je umro na putu do bolnice.

Solinska je policija nakon dolaska zadržala 25-godišnjakinju, koja je također obilno krvarila iz rane na šaci desne ruke te je odvedena u bolnicu na pružanje medicinske pomoći, piše Slobodna Dalmacija.

Još nije poznato zbog čega, ali policajcima je navodno počela govoriti o nekakvim glasovima i prikazama koje su joj se ukazale.

Govorila je o ‘utvarama i demonima’ koji su joj se obraćali, a naknadnim će se vještačenjem utvrditi radi li se zaista o psihičkom poremećaju. Navodno se njezina obitelj zbog sličnih ‘priviđenja’ obratila i jednom fratru da im pomogne riješiti problem. Dosad nije bila psihijatrijski liječena niti ima bilo kakvu dijagnozu.

U stanu prilikom očevida nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazivali na to da je prije uboda nožem bilo tučnjave.

U boravku je bila jedna srušena sjedalica pa se pretpostavlja da je Emil sjedio na njoj i pušio cigaretu kad je uboden najvjerojatnije kuhinjskim nožem dužine oštrice 15-ak centimetara.

Policajci su u stanu našli dosta krvi, u dnevnom boravku i u kuhinji, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon što 25-godišnjakinja bude u stanju dati službenu izjavu i nakon što je policija kriminalistički obradi, ako se utvrdi osnovana sumnja u ubojstvo, bit će uz kaznenu prijavu privedena u ŽDO na ispitivanje.
Vijesti.hr
Foto: Pixsell

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari