GABBY PETITO

Zaručnik ubio popularnu influencericu!? Mladić nestao, a u javnosti su se pojavili videi njihovih svađa

Foto: Screenshot

Dok ne stignu nalazi obdukcije za utorak, FBI ne želi potvrditi pripadaju li ostaci tijela nestaloj djevojci.

Influencerica Gabby Petito nestala je prije točno tri tjedna tijekom putovanja s dečkom Brianom Laundrijem. Policija je danonoćno tragala za 22-godišnjom djevojkom, a na društvenim mrežama brojni pratitelji na razne načine pomagali su policajcima u potrazi. No, nažalost, dogodilo se ono čega su se svi najviše bojali, prenose Vijesti.hr

Mrtvo tijelo mlade djevojke za koje se sumnja da je Petitino pronađeno je u nedjelju u Nacionalnoj šumi Bridger -Teton u Wyomingu. Dok ne stignu nalazi obdukcije, FBI ne želi potvrditi pripadaju li ostaci tijela nestaloj djevojci, tako da nije potvrđeno da se radi o popularnoj Instagram zvijezdi.

VIDEO DANA:

A za pronalazak tijela zaslužan je bračni par YouTubera Jenn i Kyle Bethune koji su pregledavajući videosnimku snimljenu na putovanju, primijetili kombi Ford Transit s registarskim tablicama s Floride koji odgovara opisu kombija u kojem se vozila Gabby. Nakon toga su kontaktirali policiju koja se odmah dala u potragu i ove nedjelje u šumi pronađeni su ostaci tijela.

Podsjetimo Gabby i njezin 23-godišnji dečko Brian Laundrie u lipnju su krenuli na put bijelim kombijem i planirali su na zapadu SAD-a posjetiti nacionalne parkove te dokumentirati putovanje na društvenim mrežama. No, nakon tri mjeseca s puta se vratio samo Laundrie, a Petito koja je posljednji put razgovarala sa svojom obitelji 25. kolovoza, nestala je početkom rujna.

Što je jako znakovito njezin dečko Brian odbio je razgovarati s istražiteljima, a potom je i on nestao, te se sumnja da je pobjegao.

“U ime FBI-a i ostalih policijskih službenika volio bih izraziti iskrenu sućut Gabbyinoj obitelji. Kao što svaki roditelj može zamisliti, ovo je nevjerojatno teško vrijeme za obitelj i prijatelje. Naše misli i molitve su s njima. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost dok oplakuju gubitak kćeri”, rekao je glasnogovornik policije.

Izašli videi svađa

Petito je bila uzbuđena što je svoje putovanje dijelila obitelji i drugima na društvenim mrežama. Održavala je redovit kontakt s članovima svoje obitelji tijekom svojih putovanja. Međutim, ta je komunikacija naglo prestala krajem kolovoza. Petito je 25. kolovoza objavila svoju posljednju fotografiju.

No isto tako u javnosti su se pojavile snimke na kojima se par svađa, a navodno je tada intervenirala i policija.

Ovaj slučaj šokirao je Ameriku, ali isto tako potaknuo mnoge da se uključuje i otkriju detalje kako bi pomogli policiji u pronalasku djevojke. Tako je korisnica TikToka Miranda Baker otkrila da su ona i njezin dečko 29. kolovoza u Grand Tetonu vozili muškarca za kojeg vjeruje da je zaručnik Brian Laundrie. Baker tvrdi da im je muškarac rekao da mora ići u Jacksonte ponudivši im 200 dolara kako bi ga prevezli oko 15 kilometara ali je 20-ak minuta kasnije navodno tražio da izađe.

Jedna korisnica je na Facebooku kazala da je par 25. ili 26. kolovoza navratio u njenu trgovinu u kojoj se zadržao 15-ak minuta, otkrivši kako je djevojka rekla da su zaručeni i da su djelovali jako sretno.

Obitelj Laundrie Briana nije vidjela tri dana. Policija trenutno intenzivno traga za njim, dok FBI pretražuje njegov stan. Njegov odvjetnik je pak poručio da Laundrie ne razgovara s policijom i javnosti prema savjetu odvjetnika s obzirom na to da su intimni partneri često prve osobe na koje policija usredotočuje svoju pažnju u slučajevima kao što je ovaj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari