NA OTVARANJU SEZONE

Video | Zaštitar noćnog kluba preminuo, mještani komentiraju: ‘Kao da je trend da se tuku, počeli su se i ubijati’

Klub u turističkoj zoni Soline u vlasništvu je HDZ-ovog vijećnika u Gradskom vijeću Biograda, poznat je po nastupima domaćih glazbenih imena, ali i narodnjačkih zvijezda iz regije. Sinoć je nastupao Ivica Sikirić Ićo. Policija je privela mladiće koji su se sukobili u klubu

Otvaranje ljetne sezone noćnog kluba u Biogradu bilo je kobno za 54-godišnjeg zaštitara. Noćas je u klubu izbila tučnjava, a još nije jasno što se dogodilo zaštitaru koji je preminuo na putu do zadarske bolnice.

Na cijeli slučaj osvrnuli su se i stanovnici Biograda.

Slavko je zaključio: “Kakvo je društvo, tako nam se to i događa. Institucije ne rade svoj posao. Da rade kako treba, onda se ovo ne bi događalo.”

Mario je poručio: “To je izgleda postao trend da se tuku. Ne samo da se tuku, već su se počeli i ubijati.”

Klub u turističkoj zoni Soline u vlasništvu je HDZ-ova vijećnika u Gradskom vijeću Biograda. Poznat je po nastupima domaćih glazbenih imena, ali i narodnjačkih zvijezda iz regije. Sinoć je nastupio Ivica Sikirić Ićo.

Policija je tijekom večeri u klubu evidentirala narušavanje javnog reda i mira te tučnjavu između više osoba. Zaštitar je pokušavao smiriti situaciju, a onda se i sam našao u grotlu sukoba dviju skupina mladića koje policija istražuje. Neki su već privedeni.

Ivana Grbin, glasnogovornica Policijske uprave zadarske, potvrdila je da se u policijskoj postaji trenutno nalaze dvije osobe nad kojima se provodi istraživanje.

“Policija čeka nalaz obdukcije koji je županijska državna odvjetnica izdala pa slijedom završene obdukcije i nalaza će se kvalificirati i kazneno djelo”, dodala je.

Informaciju da su mu na tijelu bile i ozljede, ravnatelj zadarske bolnice nije nam mogao potvrditi, nego tek da mu je u Zadru odmah konstatirana smrt. Za sada nema ni potvrde da je imao problema sa srcem. Tijelo je na obdukciji u šibenskoj bolnici, a cijeli bi slučaj trebale rasvijetliti i nadzorne kamere u klubu, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari