ZAŠTO SE ZAPALIO Ljubomora prema fatalnoj Loreni uzrok suicidalnog samozapaljenja 23-godišnjeg mladića?

Foto: ilustracija

Cijelu Hrvatsku jučer je potresla vijest o samozapaljenju 23-godišnjeg muškarca iz okolice Zagreba koji se u Čakovcu polio benzinom i zapalio, o čemu smo pisali OVDJE. Hitne službe stigle su vrlo brzo na mjesto stravičnog događaja i zbrinule teško opečenog mlađeg muškarca koji je nakon hitnog zbrinjavanja u čakovečkoj županijskoj bolnici zbog težine ozljeda ubrzo prebačen u Zagreb na daljnje liječenje u specijaliziranu bolnicu.

lorena
Foto: mnovine.hr

Već su na mjestu tragedije susjedi pretpostavili da je do tragedije došlo zbog turbulentnog ljubavnog odnosa partnera koji žive na toj adresi, a danas su stigli novi detalji priče koji potvrđuju prvotne sumnje u motive koji su ponukali mladog čovjeka na ovako strašan suicidalni pokušaj. Premda se bilo koji „motiv“ teško može shvatiti…

Naime, kako piše portal mnovine.hr, na adresi tragičnog događaja u Čakovcu živjeli su rečeni mlađi muškarac i njegova partnerica, 32-godišnja bivša manekenka Lorena P. koja se pred desetak godina natjecala za Miss motora i na još nekim izborima ljepote. Prema pričama susjeda iz Prešernove ulice u Čakovcu, 23-godišnjak i njegova desetak godina starija partnerica znali su se često svađati, u više navrata to su bile vrlo glasne prepirke, a najčešći povod bila im je – mladićeva ljubomora.

Upravo takav scenarij odvijao se i u noći sa subote na nedjelju, no ovoga puta svađa je okončana tragedijom. Prema pričama očivedaca, prenose mnovine.hr, par se ponovno posvađao, bilo je glasne ljutnje i vike, a onda se, nekoliko minuta iza ponoći, muškarac polio benzinom i zapalio. Sav u vatri potom se vratio u kuću gdje ga je partnerica pokušala spasiti i nakraju uspjela u tome, no posljedice su bile strašne – mlađi muškarac je s teškim ozljedama -opeklinama drugog i trećeg stupnja trenutno u u Draškovićevoj bolnici u Zagrebu gdje se liječnici bore za njegov život.

Lorena P., rodom iz Međimurja, kći znanstvenika i liječnice, prije nekog vremena doselila se sa svojim deset godina mlađim partnerom u bakinu kuću u Čakovec, u Prešernovu ulicu, pojašnjavaju mnovine.hr. Godinama je bila posvećena zdravom i sportskom životu, redovitom posjećivanju teretane, bavljenju fitnessom, pilatesom i rolanjem; a izlasci, ples i pjesma bili su nezaobilazni dio njezinog života, kažu dobro upućeni.

Međutim, život u dvoje sa mlađim partnerom u Čakovcu donio je tragičan događaj – njegovo samozapaljenje i borbu za život…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari