OBJAVILI I REGISTARSKE OZNAKE

MUP OBJAVIO SLIKU Pucao u čovjeka i pobjegao: Ovo je muškarac kojeg lovi policija u Trogiru!

Foto: MUP

Prema pričama iz Trogira, mladog je muškarca (32) propucao u centru grada zato što je u naletu bolesne ljubomore sumnjao da je ovaj ljubavnik njegove supruge

Policija je objavila fotografiju muškarca kojeg se sumnjiči za pokušaj ubojstva u Trogiru.

“Također, u ovom trenutku raspolažemo s informacijama da osoba koristi osobna vozila i to automobil marke BMW X5, crne boje registarske oznake ST8124K i motocikl Piaggio FLY registarske oznake ST5691Z”, objavila jePU splitsko-dalmatinska i dodaje: ‘Pozivamo građane ukoliko imaju saznanja o osobi s fotografije ili znaju gdje se on nalazi ili ukoliko su vidjeli naprijed navedena vozila da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192. Također, pozivamo građane da se ne približavaju osobi ukoliko ga uoče, nego da odmah pozovu policiju. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-maila: splitsko-dalmatinska@policija.hr’.

Umirovljeni policajac i obiteljski nasilnik?

Navodno je riječ o bivšem policajcu B. M. (55) i obiteljskom nasilniku koji je s motora upucao muškarca u autu i pobjegao na motoru. 24sata doznaje  kako je nedavno izašao iz istražnog zatvora gdje je proveo više od mjesec dana nakon što je u siječnju ove godine bio priveden i zatvoren zbog obiteljskog nasilja.

Tada je prijetio svojoj supruzi i kćerki. Suprugu je i fizički napao lakše je ozlijedivši. Navodno je tada ispalio hitac iz pištolja kojeg je legalno posjedovao. Nije poznato je li sad iz istog oružja pucao i prema mladom muškarcu te to tek treba utvrditi daljnja istraga.

Prema pričama iz Trogira, mladog je muškarca (32) propucao u centru grada zato što je u naletu bolesne ljubomore sumnjao da je ovaj ljubavnik njegove supruge.

Dvojica muškarca danas su se prvo posvađali, a onda je napadač s motora pucao u drugoga koji je sjedio u automobilu. Muškarca su prevezli u bolnicu.

“Danas smo u 12:30 primili osobu s prostrjelnim ozljedama. Na Hitnom kirurškom prijemu su obavljene inicijalne dijagnostički i terapijski postupci. Bolesnik je na daljnje liječenje primljen u Jedinicu intenzivnog liječenja KBC-a Split. Za sada je stabilno, a ozlijede su teške. U ovom trenutku nije životno ugrožen, ali to nije garancija da se nešto u međuvremenu ne može dogodit”, kazao je voditelj kirurške službe, dr. Joško Juričić, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari