KAKO JE TO MOGAO NAPRAVITI?

Zatvorenici urlali na otmičara djevojčice Vanje: ‘Zašto si ubio dijete?’ Njegov odgovor šokirao je sve

Foto: Screenshot RTL

On i glavnoosumnjičeni Ljupčo Palevski Palčo bili su bliski prijatelji i imaju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Trojica od četvorice osumnjičenih za otmicu i ubojstvo Vanje Gorčevske, koji se nalaze u Šutki, priznali su svoju krivnju i ulogu u zločinu, piše Makedonski media servis (MMS) koji saznaje da su im, dok su bili smješteni u ćelije, stalno vikali: “Kako si mogao ubiti dijete”, “Zašto?”, “Zašto si ubio dijete?”

“Trebao mi je novac za svadbu””, kratko je odgovorio Velibor Manev, čiji je odgovor još više revoltirao sve. Manev je, nakon što se saznalo da je on jedan od krivaca za Vanjinu smrt, rekao da je i sam otac dviju kćeri. Jedna je udana i ima dijete, što znači da je Manev i djed. On i glavnoosumnjičeni Ljupčo Palevski Palčo bili su bliski prijatelji i imaju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Slična su pitanja upućena i Vanjinom ocu Aleksandru Gorčevskom, ali je on, prema MMS-u, po dolasku u Šutku samo šutio, prenosi Net.hr.

Osumnjičeni za organiziranje i pomaganje u ubojstvu Vanje Gorčevske zatvoreni su u posebne ćelije, a kad su ih ostali pritvorenici vidjeli, vrijeđali su ih i lupali im na rešetke, prenio je portal Blic.rs.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari