Zbog dvije nesreće paraliziran promet u Rijeci! U obje prometne sudjelovali autobus i osobno vozilo

Foto: Facebook/M.G./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Obje prometne nesreće dogodile su se oko 8 sati ujutro

Zbog dvije prometne nesreće u kojoj su sudjelovali autobus i osobno vozilo danas ujutro gotovo u potpunosti je paraliziran promet iz pravca središta grada prema Mlaci i Krnjevu te prema središtu Rijeke iz pravca Pehlina odnosno Viškova.

U nesreći u kojoj su sudjelovali autobus i osobno vozilo, blizu osnovne škole, prema prvim informacijama s terena, nema teže ozlijeđenih osoba, javila je putnica iz autobusa, no došlo je do povećeg zastoja prometa.

Do nesreće je, prema njezinim riječima, došlo na način da se autobus koji prometuje na liniji 21 sudario s osobnim vozilom koje je autobusu oduzelo prednost prolaska.

O drugoj nesreći, onoj na području Mlake, zasad nemamo podrobnijih informacija, čim nam budu dostupne obavijestit ćemo čitatelje o detaljima.

No zbog te nesreće stvorila se velika gužva u prometu, pa se nepregledna kolona vozila prema Mlaci proteže od Doma zdravlja PGŽ duž cijele Krešimirove ulice prema Žabici i dalje.

Vozače stoga molimo za strpljenje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari