NEPOŠTIVANJE MJERA

Zbog putnika koji nije nosio masku policija okružila autobus s tri vozila!

Davor Javorovic/PIXSELL

Jedna svjedokinja čitavog incidenta mislila je da je posrijedi pljačka

Zbog pandemije morali smo se priviknuti na ”novo normalno”, a sada su brojni Osječani svjedočili i nečemu neobičnom. Zbog razmirice u autobusu pojavila se policija s čak tri vozila.

Ulazak na zadnja vrata

Do razmirice između vozača i putnika je došlo zbog nenošenja maske i ulaska u autobus na zadnja vrata, javlja Glas Slavonije.

”Iskreno, mislila sam da je posrijedi pljačka, ili nešto slično, jer je policija vrlo brzo došla, parkirali su jedan automobil ispred autobusa, drugi iza, i brzo su istrčali iz vozila prema autobusu. Kada sam izišla iz pekarnice čula sam kako se sve to dogodilo, odnosno zato što jedan putnik nije htio staviti masku na lice”, izjavila je Osječanka Marica Kožić.

Jedan mladić je ušao u autobus na stražnja vrata bez maske na licu i nije poslušao vozača koji mu je naredio da mora izaći iz autobusa, staviti masku i onda ponovo ući na prednja vrata. Ubrzo je došlo do verbalnog sukoba između njih dvojice, a zatim i do naguravanja.

Na kraju je mladić s kartonskom kutijom u rukama izišao iz autobusa. Vozač autobusa pozvao je policiju koja je brzo došla. Policajci su obavili razgovor s obojicom sudionika ove razmirice i to je potrajalo gotovo sat vremena.

Za to vrijeme autobus nije prometovao, već je na relaciji Jug II – Kanižlićeva vozio zamjenski bus.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari