LJUBAVNI PROBLEMI

Žena napala 15-godišnjakinju nakon prekida s njenim 17-godišnjim sinom

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sonja (40) proglašena je krivom i osuđena jer je ozbiljno prijetila malodobnoj učenici (15) zbog neriješenih ljubavnih odnosa koje je imala s njezinim sinom (17), piše portal Danica.

Prema nepravomoćnoj presudi, ona je u veljači 2017. godine oko 13 sati u Bjelovaru, na nogostupu kod kafića, najprije fizički nasrnula na učenicu, a nakon što su učiteljice i ravnateljica škole spriječile daljnji napad, rekla je da na tome neće stati, već će je srediti, prenosi Index.hr.

Na suđenju je Sonja rekla da je učenica skoro dvije godine bila u vezi s njezinim sinom te su stalno bili kod njih doma. Nakon prekida, kaže, ona je pričala da ju je sin prisilio na seks i da je trudna. Tog dana htjela je s njom normalno razgovarati, ali učenica ju je odgurnula na cestu.

“Mog sina to je sve pogodilo i prestao je ići u školu, a tog dana bila sam u školi kako bih potražila savjet što učiniti. No, nisam prijetila učenici i nisam je napadala, htjela sam samo razgovarati”, branila se Sonja.

VIDEO DANA:

Osuđena je

Malodobna učenica, pak, ispričala je da je tog dana išla sa sata tjelesnog iz sportske dvorane te je naletjela na majku svojeg bivšeg dečka.

“Vikala je nešto vezano za sina pa me povukla za ruku. Iz kafića ubrzo su istrčale učiteljice moje škole i ravnateljica, koje su nekako smirile situaciju. Ona je rekla da je čula da ja pričam da me je njezin sin silovao, pa me zbog toga tog dana napala.

Rekla je da će me srediti, koliko se sjećam. U ljubavnoj vezi sa sinom bila sam pet mjeseci, a kako je on bio bezobrazan i bez razloga se derao na mene, tu sam vezu prekinula, što on nije htio prihvatiti, pa je i nakon toga nazivao mene i moje roditelje, prijetio mi je”, ispričala je učenica na suđenju.

Učiteljice su na ročištu također potvrdile da su se Sonja i učenica tog dana naguravale i svađale te ih je ravnateljica škole, koja se tamo zatekla, rastavljala i sprječavala da se dalje svađaju.

Sonja je proglašena krivom i nepravomoćno osuđena na četiri mjeseca uvjetnog zatvora. Može se žaliti na presudu.

I.B.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari