BIZARNO U SRBIJI

Žena umrla nakon vađenja zuba. Uhićen zubar i njegova sestra koja je zapravo – krojačica

Ilustrativna fotografija: Robert Anic/PIXSELL

Stomatologu su odredili pritvor, a medicinskoj sestri kućni pritvor

Prema pisanju Blica, pacijentica L.Š. iz općine Mališevo preminula je u dvorištu stomatološke ordinacije nakon što joj je stomatolog DŽ.K. izvadio zub zbog čega su stomatologa pritvorili. Stomatolog je 22. kolovoza je tijekom vađenja zuba koristio “neodgovarajuće metode liječenja”, stoji u priopćenju.

Nesretna pacijentica preminula je u dvorištu ordinacije nakon što su joj izvadili zub, a liječnici bolnice u Mališevu utvrdili su da je umrla zbog primjene neodgovarajućih metoda i terapije koju je koristio okrivljenik tijekom vađenja zuba.

Blic piše kako je sud u Đakovici priopćio da se DŽ. K. sumnjiči da je počinio kaznena djela nesavjesnog liječenja i nedozvoljenog obavljanja liječničke djelatnosti, a njegova sestra H. K. osumnjičena je za neovlašteno obavljanje liječničke djelatnosti i posebne slučajeve krivotvorenja isprave.

Njegova sestra H.K. osumnjičena je za pružanje liječničkih usluga bez odgovarajuće stručne spreme, jer je završila devetogodišnju školu za krojača.

Pretresom ordinacije kod uhićene osobe pronađeno je 18 svjedodžbi i diploma ovjerenih krivotvorenim pečatima srednje medicinske škole i medicinskog fakulteta. Okrivljenoj H.K. određen je kućni pritvor, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari