UPUTIO MU OZBILJNE PRIJETNJE

Žestoka tučnjava u Viškovu: 44-godišnjak napao državljanina BIH, pokušao ga je ugušiti

Ilustracija: Riportal - M. L.

Policija ga sumnjiči da je u verbalnom sukobu s 29-godišnjakom uputio mu ozbiljne prijetnje, a potom ga i fizički ozlijedio

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i teške tjelesne ozljede.

Sumnjiči se da je 12. veljače na području Viškova verbalno se sukobio s 29-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine te mu uputio ozbiljne prijetnje. Uz to je i fizički nasrnuo na njega pa mu pritom zadao više udaraca, a pokušao ga je i gušiti, kao i ozlijediti tupim predmetom.

Ozlijeđenom je medicinska pomoć pružena u KBC Rijeka gdje mu je dijagnosticirana teška tjelesna ozljeda. Tijekom kriminalističkog istraživanja 44-godišnjaku je u organizmu očitana koncentracija alkohola od 1,61 promila.

Završetkom istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 44-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari