NEOVLAŠTENO PRIKUPLJAO

Znate li one što kamiončićima čakovečkih registracija glasno prikupljaju željezo po naseljima? E pa jedan je ‘pao’ na Rabu!

Foto: Pixsell

Neovlašteno je sakupio oko 200 kg raznih sekundarnih sirovina, izvijestila je policija.

Jučer, 14. ožujka policijski službenici Policijske postaje Rab prilikom redovnog obavljanja poslova kontrole i nadzora prometa na cestama na području Barbata zaustavili su teretno vozilo marke Volkswagen čakovečkih registracijskih oznaka.

Vozilom je upravljao 29-godišnji hrvatski državljanin koji je u tovarnom prostoru prevozio veću količinu raznih sekundarnih sirovina (metalne stolice i stolovi, oluke, antene, metalne police, bojleri, perilice rublja i drugo).

“U nastavku postupanja policije je utvrđeno da je navedene predmete, ukupne težine oko 200 kilograma, neovlašteno i bez potrebnih odobrenja nadležnih tijela prikupljao na području otoka Raba te su mu privremeno oduzeti.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o održivom gospodarenju otpadom, policija o ovom događaju dostavlja obavijest inspekciji nadležnoj za daljnje vođenje prekršajnog postupka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari