PRETRAŽILI DOMOVE I VOZILA

U velikoj akciji policije u Rijeci i Kostreni ‘pao’ dvojac s kokainom, marihuanom i – 68.000 eura!

Ilustracija: Marko Prpic/PIXSELL

Pronađeni su kokain, marihuana, novac, vage… Dvojica su predana pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s djelatnicima Jedinice specijalne i interventne policije te djelatnicima drugih nadležnih ustrojstvenih jedinica ove Policijske uprave, proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 34, 47 i 58 godina zbog sumnje u počinjenje kažnjivih radnji iz domene zlouporabe droga.

“U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja, a po nalogu suca istrage Županijskog suda u Rijeci, na području Rijeke i Kostrene provedene su pretrage doma i drugih prostorija, kao i osobnih vozila osumnjičenika.

Sveukupno je pronađeno i oduzeto oko 48 grama kokaina, oko 7,5 grama marihuane, veći novčani iznos, od čega oko 68.000 u eurima, a ostatak u drugim valutama, digitalne vage, punila i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.

Zbog sumnje da su počinili kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, nadležnom državnom odvjetništvu kazneno su prijavljena dvojica hrvatskih državljana, starosti 34 i 47 godina te su predani pritvorskom nadzorniku.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Treći osumnjičenik, starosti 58 godina prekršajno je prijavljen zbog neovlaštenog posjedovanja droge, odnosno počinjenja prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporaba droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari