IZBOR S POSAO.HR Na Kvarneru “pomama” za radnicima u turizmu! Nudi im se smještaj i topli obrok, edukacije i specijalističke obuke

IZBOR S POSAO.HR Na Kvarneru “pomama” za radnicima u turizmu! Nudi im se smještaj i topli obrok, edukacije i specijalističke obuke

Ilustracija

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Agencija RM nekretnine d.o.o. zapošljava agenta za posredovanja u prometu nekretnina (m/ž). Mjesto rada je Novi Vinodolski, a rok prijave je 15.3. Posao obuhvaća komunikativnu, sposobnu, vrijednu osobu. Traži se poznavanje rada na računalu, znanje minimalno engleskog i osnova njemačkog jezika. Poželjno je iskustvo rada u prodaji i vozačka dozvola. Prijavite se.

Manpower Savjetovanje za potrebe klijenta zapošljava na poziciji agent terenske prodaje (m/ž) u Rijeci. Prijaviti se možete najkasnije do 16.3. Posao obuhvaća prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga privatnim korisnicima, ostvarivanje prodajnih ciljeva, održavanje dugoročnih kvalitetnih odnosa te ažuriranje baza podataka. Uvjeti za rad su odlično razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, vještine izlaganja i prepoznavanja potreba korisnika, proaktivnost i orijentiranost prema prodajnim rezultatima i slično. Poslodavac nudi iznimno stimulirajući bonus. Aplicirajte.

UPRAVO SE ČITA

Centar zaštite na radu i zaštite od požara d.o.o. traži diplomiranog inženjera elektrotehnike (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 8.4. Rad obuhvaća obavljanje poslova iz pidručja zaštite na radu i zaštite od požara. Poželjan je položen ispit za stručnjaka/ inju zaštite na radu te radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Valamar Riviera d.d. zapošljava na pozicijama: recepcionar (m/ž), animator (m/ž), barmen (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), servir (m/ž), mesar (m/ž), konobar – šankerist (m/ž), sobarica (m/ž), slastičar (m/ž), A La Carte konobar (m/ž), A La Carte kuhar (m/ž). Mjesto rada su Krk i otok Rab. Prijaviti se možete do 31.3. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, edukacije i specijalističke obuke te rad u dinamičnom okruženju. Provjerite uvjete i aplicirajte na željenu poziciju ovdje.

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava u Punatu skladištara (m/ž), barmena (m/ž), glavnog konobara (m/ž), kuhara/ pomoćnog kuhara (m/ž), konobara/ pomoćnog konobara (m/ž), slastičara (m/ž), sobaricu/ čistačicu (m/ž), kućnog majstora (m/ž), vozača (m/ž), vrtlara (m/ž), pool boy-a (m/ž). Rok prijave je 24.3. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje, timski rad te dodatna usavršavanja. Provjerite uvjete i aplicirajte.

Auro Domus d.o.o zapošljava djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u gradovima Novi Vinodolski, Crikvenica, Selce, Njivice, Malinska, Krk, Baška, Opatija, Mali Lošinj i Cres. Rok prijave je 19.3. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu i osnovno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Autotrans d.d. traži referenta u odjelu ljudskih resursa (m/ž) u Rijeci. Prijaviti se možete do 15.3. Radni zadaci obuhvaćaju poslove pri zapošljavanju, kontrolu administracije pri dolasku i odlasku radnika iz tvrtke, planiranje aktivnosti i analize poslova, osiguranje efikasne administrativne podrške svim procesima, usklađenost pravne regulative, održavanje odnosa s vanjskim interesnim strankama i slično. Od kanidata se očekuju visoka stručna sprema, znanje engleskog jezika te napredno poznavanje informatike i MS Office-a. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Parkovi plus d.o.o. traže vrtlare (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok za prijavu je 18.3. Posao obuhvaća samostalno obavljanje svih poslova na pripremi za sadnju, sadnji raznog biljnog materijala, košnji i orezivanju. Provjerite više putem linka.

OHM Group Hotel Apoksiomen zapošljava recepcionara (m/ž) u Malom Lošinju. Prijaviti se možete do 18.3. Potrebno je više osoba na poziciji. Traže se srednja stručna sprema, engleski i njemački jezik, poznavanje osnova rada na računalu te radno iskustvo od tri godine. Poslodavac omogućuje smještaj. Posao obuhvaća vršenje prijema gostiju, vođenje brige o njihovom zadovoljstvu tijekom boravka, naplaćivanje računa i ispraćaj gostiju, provođenje mjera optimizacije troškova i maksimizacije prihoda. Više na linku.

Profi-Baukraft d.o.o. traži rukovatelja samoshodnim građevinskim strojevima (m/ž) u Rijeci. Prijaviti se možete do 31.3. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Očekuje se posjedovanje vozačke dozvole B i C kategorije te znanje rada s kamionom kiperom. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari