VII IZBORNA JEDINICA

Galerija | Restart koalicija u Karlovcu predstavila kandidate za VII izbornu jedinicu

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Restart koalicija je u subotu u Karlovcu predstavila kandidate za 7. izbornu jedinicu i to na skupu u Gradskoj knjižnici i na susretu s građanima na tržnici s porukom “Izađi i promijeni” kako bi se omogućilo “restartanje Hrvatske i njen novi početak”.

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Nositelj liste Zlatko Komadina pozvao je birače da se između 22 liste odluče za broj 19, jer će se ljudi s te liste u novom sazivu Hrvatskog sabora boriti za Hrvatsku bez korupcije, nepravde i diskriminacije.

“HDZ se potrošio, hvata ga panika, jer su naše liste jake, liste sposobnih ljudi. Ako pobijedimo u sedmoj, sigurno ćemo pobijediti i u Hrvatskoj, ima jedinica gdje je desnica u prednosti, ima ih gdje smo mi u prednosti, ali sedma spada među one dvije ili tri izborne jedinice koje će odlučiti izbornog pobjednika”, rekao je Komadina.

Pozvao je birače da daju glas Restart koaliciji i time promijene stvari, te da se iskorijene korupcija i klijentelizam.

Naglasio je da je u 7. izbornoj jedinici najviše lista, njih 22, te da postoji opasnost za veliku disperziju glasova. “Tko od ljevice prođe, dobrodošao, ali raspršeni glasovi ljevice uzeti su SDP-u”, kazao je. Pozvao je građane da ne bacaju svoj glas, bez obzira što i na tim drugim listama ima časnih i respektabilnih ljudi, jer, kako je rekao, samo SDP ima snagu mijenjati stvari u Hrvatskoj.

Na Restart listi za 7. izbornu jedinicu su uz članove SDP-a i koalicijski partneri HSS-a Krešo Beljak i Tomislav Boljar, te u ime Glasa Nenad Kocmar. Osim Komadine, iz SDP-a su na listi Sanja Udović, Zvane Brumnić, Irena Šimunić, Ivan Vuković, Sunčana Kunac, Toni Štimac, Dragica Malović, Saša Đujić, Vesna Škulić i Mihael Zmajlović.

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Hina

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari