S LISTE ZA IV. IZBORNU JEDINICU

Korona poremetila kampanju: Dvojica HDZ-ovaca u samoizolaciji, stranka otkazala aktivnosti

Foto: Pixsell

Iz HDZ-a Osječko-baranjske županije odmah su izvijestili kako otkazuju sve predizborne aktivnosti

Nakon gradonačelnika Ivana Vrkića u samoizolaciji su završila i dvojica HDZ-ovih kandidata na izborima u IV. izbornoj jedinici jer su bili u kontaktu s osječkim ugostiteljem kojem je jučer potvrđena korona. Riječ je o Ivanu Radiću, čelniku osječkoga HDZ-a, i Josipu Škoriću, predsjednik Uprave Hrvatskih cesta.

Pogledajte više u Videoprilogu:

Iz HDZ-a Osječko-baranjske županije odmah su izvijestili kako otkazuju sve predizborne aktivnosti planirane za nedjelju i ponedjeljak.

”Osječko-baranjska županija danas bilježi pet novooboljelih osoba, a s jednom od njih posljednjih tjedan dana dva su kandidata s naše liste bila u kratkom kontaktu. Oba kandidata svojevoljno su se odlučila za samoizolaciju te su se javili epidemiološkoj službi Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije.

S obzirom na novonastalu situaciju, a s ciljem odgovornog ponašanja i zaštite sugrađana, odlučili smo otkazati posjete manifestacijama i stranačkim organizacijama. O idućim terenskim aktivnostima kandidata s liste HDZ-a IV. Izborne jedinice s područja Osječko-baranjske županije izvijestit ćemo nakon savjetovanja s nadležnom epidemiološkom službom i u koordinaciji s Nacionalnim stožerom”, izvijestili su iz HDZ-a.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari