UZ MJERE DISTANCE

(FOTOGALERIJA) Restart koalicija se predstavila u Rijeci, Bernardić: “Rijeka je simbol tolerancije i uključivosti”

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Predsjednik SDP-a i lider RESTART koalicije Davor Bernardić predstavio je u Rijeci kandidate za osmu izbornu jedinicu

Bernardić je okupljenim građanima obećao borbu protiv korupcije. poštovanje principa pravde, jednakosti, slobode i ravnopravnosti. Rekao je kako su ljudi na listama Restart koalicije jamstvo kako će spomenuto uspijeti realizirati nakon što 5. srpnja pobijede na parlamentarnim izborima.

Ovdje u Rijeci sam u potpunosti uvjeren da Hrvatska ima budućnost jer može i zaslužuje bolje, poručio je predsjednik SDP-a Davor Bernardić na središnjem predizbornom skupu za 8. izbornu jedinicu koji je održan na Trgu 128. brigade uz mjere socijalnog distanciranja.

Bernardić je pozvao sve građane da izađu na izbore jer ako to ne učine, izaći će oni koji ne znaju kako je Drugi svjetski rat davno završio i da je fašizam pobijeđen.

Rijeka je simbol tolerancije i uključivosti. Upravo u Rijeci smo svjesni kako smo jedan dan bliže izbornoj pobjedi i nužnim promjenama. Pobijedit ćemo zbog građana jer zaslužuju bolje. Najbolji put je put novog početka, to je put Restart koalicije koja će vratiti optimizam i nadu i učiniti našu zemlju normalnim mjestom za život. Tim riječima Bernardić je zaključio skup, zaradivši pritom pljesak podrške okupljenih Riječanki i Riječana.

Dio atmosfere na riječkom predizbornom skupu zabilježili smo našom kamerom.

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

 

 

 

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari