"TOTALITARNI ŠKORIN TON"

HNS se obrušio na Škoru zbog prijetnji ženama: ‘Maske su pale – Škoro je pjevač opasnih namjera!’

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

HNS smatra da je Škoro zaslužio kaznenu prijavu za prijetnju i zastrašivanje

Iz HNS-a su reagirali na izjavu Miroslava Škore, koji je u Slavoniji u petak komentirao srednji prst bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, upućen njemu zbog izjave da silovane žene s obiteljima trebaju razgovarati o tome hoće li ići na pobačaj ili ne.

“Maske su sada potpuno pale – Škoro je pjevač opasnih namjera koji sada u totalitarnom tonu prijeti svim ženama! Ne samo da je zaslužio srednji prst nego i kaznenu prijavu za prijetnju i zastrašivanje. No milo moje, imamo i jednu lošu vijest za tebe. Naše dame – od Žane Gamoš koja je započela lavinu sa srednjim prstom do Blaženke Divjak koja jasno osudila tvoje sadističke ispade – su NEUSTRAŠIVE. Žene u Hrvatskoj za razliku od tebe žive u 21. stoljeću i zato će ti žene, 5.7. na izborima, pokazati srednji prst”, poručili su iz HNS-a Škori.

Podsjetimo, Škoro je u Slavonskom Brodu komentirao slučaj “srednji prst”, odnosno reakcije brojnih građana, među kojima je i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koji su mu na mrežama pokazali srednji prst kao odgovor na njegovu izjavu da bi se silovane žene o pobačaju “trebale dogovoriti s obitelji”.

”Meni je to vrlo neprimjeren, nepristojan čin. Postoji želja HDZ-a i SDP-a da ideologiziraju ovu kampanju”, rekao je Škoro rekavši kako je to razina na kojoj oni komuniciraju, a koja je ispod njegove razine.

”Nemojte nikada zaboraviti da se u Hrvatskoj, dragi građani, ovaj napaćeni narod trudi, radi, čini sve što može i zaradi 350 milijardi kuna tzv. BDP-a, a od toga država, nesposobna država i oni koji je vode potroše gotovo 175 milijardi kuna.Toga se oni boje. Oni se boje da će na vlast doći neovisni i pošteni ljudi koji će spriječiti da se ti novci rasipaju kao što su se rasipali do sada. Mogu mahati kojim god hoće prstima, to govori o njihovom karakteru, ali ono što je sigurno, kad mi dođemo na vlast, dobit će po tim prstima”,  priprijetio je Škoro.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari