UŠLA U ARENU

Vedrana Spadoni u borbi za Sabor RH: Ulazi na listu Domovinskog pokreta Miroslava Škore

Riječka aktivistica i moderatorica popularne grupe na društvenoj mreži Facebook odlučila se upustiti u političku borbu

Putem objave na društvenim mrežama obznanila je kako ulazi u političku arenu odnosno u borbu za saborski mandat u 8. izbornoj jedinici, i to na listi Domovinskog pokreta Miroslava Škore. Na izbornoj listi te političke stranke u 8. izbornoj jedinici trwbala bi zauzeti treće mjesto.

“Ulazim u izbore za zastupnike u Hrvatski sabor 2020. na trećem mjestu Liste Domovinskog pokreta u izbornoj jedinici broj 8 jer želim biti dio rješenja i… ZATO ŠTO SVOJE VOLIM”, napisala je Spadoni i dodala: “Ulazim u Domovinski pokret po pozivu iz stožera. Koncept pokreta – partije bio je tema mog diplomskog i tako ujedno ostvarujem svoje mladenačke snove – zato što svoje volim”, poručila je.

U sklopu predizborne promotivne kampanje svog Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro idućeg tjedna dolazi u Rijeku kada će otkriti i tko će sve biti na izbornoj listi te stranke koju u 8. izbornoj jedinici predvodi dr. sc. Carla Konta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari