VELIKI DUEL

Sučeljavanje Plenkovića i Bernardića od 20 sati na RTL-u analiziraju Puhovski i Macan

Foto: Pixsell

Dvojica kandidata za premijera, šef HDZ-a Andrej Plenković i šef SDP-a Davor Bernardić večeras će se naći licem u lice, na propisanoj socijalnoj distanci – u velikom RTL-ovom sučeljavanju koje možete pratiti od 20 sati.

“Vjerujem da će ekipa s RTL-a, jer je prvo sučeljavanje na RTL-u, osigurati sve nužne pretpostavke”, rekao je Bernardić.

“Ja sam čovjek i političar koji je išao u praktički sva sučeljavanja. Meni je drago da se Bernardić okuražio, ja ga nisam vidio tjednima uživo. Veselim se argumentiranoj raspravi”, kazao je danas Plenković.

Ključno pitanje: zašto je jedan bolji od drugog?

A dok budete gledali veliki duel, RTL-ovi izborni analitičari Žarko Puhovski i Krešimir Macan secirat će svaku njihovu riječ. Njihove komentare, možete čitati na portalu RTL.hr.

“Svi očekuju da će bolji biti Plenković prema tome, profitirati može samo Bernardić. Plenković ne može biti toliko bolji koliko se to od njega očekaju, realno govoreći, a Bernardić, ako se ne osramoti je dobro prošao. To više što sad Bernardić nastupa ko netko tko vodi i ima po mom sudu dobru priliku da poentira sutra, neovisno što će u samom tekstu Plenković biti uvjerljiviji”, kaže Puhovski.

”Argumentima Bernardić teško može nadmašiti Plenkovića, ali dojmom možda da. Od njega se manje očekuje i ako preskoči ta očekivanja svi će reći bio je bolji nego smo mislili, a za Plenkovića više-manje znamo kako je standardno. On bi morao prilično skočiti od svog standardnog garda. Bit će teško, dugo će to trajati, pitanje je tko će izgubiti živce u ta dva sata”, rekao je Macan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari