ODVRATNO! Hakiran profil HNK Rijeke na en.Wikipedia.org, Rijeka proglašena srpskim klubom

Službena stranica HNK Rijeka na en.wikipedia.org  je hakirana!

“Srbski Fudbalski Klub Reka (English: Serbian Football Club Reka), commonly referred to as SFK Reka or simply Reka, is a Serbian football club from the city of Reka”, stoji danas na stranici.

Inače, na toj poznatoj i važnoj enciklopedijskoj stranici godinama se uredno vodi sva statistika kluba, pod kontrolom HNK Rijeke i stručnih prijatelja kluba, no stranica je upravo na današnji dan sramotno “uređena”.

Čini se da su za upad na stranicu i ovu sramotnu provokaciju HNK Rijeke, navijača Bijelih i svih onih kojima je Rijeka pri srcu, odgovorni pripadnici – Torcide.

Naime, kao osoba koja je uređivala stranicu i HNK Rijeku proglasila “srpskim klubom” je stanoviti Nikolos2222, a u napomenama spominje ime osobe koja u profilima na društvenim mrežama  nosi “godinu 1950. u srcu”. 1950. se općenito smatra godinom rođenja splitske Torcide.

Kada si netko na ova svečani dan da toliko truda da napravi ovakvu glupost, čini se da mu ozbiljno nisu “sve daske u glavi”, ali i da HNK Rijeku ne doživljava baš kao “nebitni mali klub sa Kvarnera”.

Glupa provokacija koja najviše govori o onome tko ju je osmislio i počinio!

VIDEO DANA: 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari