ŠETNJA 'ZIMSKIM' KORZOM

Galerija | KLIKOM PO RIJECI Dečki u crvenim kaputima, žene u ‘chic’ čizmama, lajavci u puloverima… Ma Rijeka je modna prijestolnica svijeta!

Još jedna netipično sunčana i za ovo doba godine topla srijeda – idealan trenutak za šetnju Korzom u najljepšim ‘krpicama’ koje imamo!

Dečki u crvenim kaputima, žene u ‘chic’ čizmama, lajavci u puloverima… Ma Rijeka je modna prijestolnica svijeta!, zaključak je koji se nameće kada pogledamo naše drage sugrađane u šetnji gradom.

I ove srijede vrijeme nas je pomilovalo, čini se kao da popuštaju okovi zime, i to je mnogima bio dodatni poriv da ‘u gradu’ obave nešto, bilo što! No najčešće nam ‘izlika’ i ne treba, priznajmo sami sebi da jako često na Korzo idemo i samo da nekoga vidimo – i budemo viđeni.

A za tako nešto treba se pomno i dotjerati. Kako su to Riječanke i Riječani fenomenalno učinili danas, i koga smo sve sreli na Korzu, pogledajte u fotogaleriji našeg Hrvoja Skočića!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari