Javila se vozačica Punta: “Ne znate pravu istinu, a svi hvalite ženu koja je ugrozila mene i nekolicinu pješaka te nasrnula na mog prijatelja”

Javila se vozačica Punta: “Ne znate pravu istinu, a svi hvalite ženu koja je ugrozila mene i nekolicinu pješaka te nasrnula na mog prijatelja”

Foto: Printscreen/Facebook

Nakon što je video prometnog incidenta snimljenog u centru Rijeke obišao cijeli internet, javila se vozačica Punta (podaci poznati redakciji) na čijeg je prijatelja nasrnula vozačica iz drugog automobila.

Djevojka tvrdi da je cijela priča pogrešno shvaćena te da se cijela javnost nepravedno obrušila na njenog prijatelja, umjesto na pijanu vozačicu koja, kako tvrdi,  predstavlja pravu opasnost u prometu.

Njenu stranu priče prenosimo u cjelosti:

UPRAVO SE ČITA

”Ja i prijatelj smo se vozili i žena mi je oduzela prednost kod Indexa, skoro je napravila sudar, a kod kazališta me ponovno sustigla i krenula se doslovce gurati. Po putu je oduzela prednost mnogim vozačima, prestrojavala se iz trake u traku bez pokazivača smjera, derala se iz auta, mahala rukama i dovela mnoge pješake u opasnost.

Kad smo stali na semaforu moj prijatelj, suvozač ju je htio upozoriti i reći joj da se smiri no odmah ga je krenula napadati. Kasnije je uletjela u auto i prošla- kroz crveno svjetlo”, kazala je mlada vozačica.

”Mislim da je apsurdno što svi hvalite ženu koja je ugrozila mene kao mladog vozača i još nekolicinu pješaka i ostale vozače.

Moj prijatelj ju je htio upozoriti upravo iz razloga da spriječi moguću katastrofu, a ona je nasrnula na njega i napala ga bez ikakvog razloga.

I to što se svi smijete njemu koji nije htio imati problema nije u redu, a ako vam je uzor žena u 30-ima koja vozi pod utjecajem alkohola i divlja po centru grada, a usput i napada 19-godišnjake, onda zaista ne znam kuda vodi ovaj svijet.”, dodala je.

VIDEO DANA:

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari