'STANJE NACIJE'

Video | Desingerica oduševio kvarnersku mladež: Lupao ih tenisicom po glavi. Pa Hrvatima uopće nije problem kad ih Srbi biju

“Dok čekamo još lijepih božićnih vijesti iz Hrvatske pogledajmo što se zbiva u Srbiji”, najavio je svoj komentar Zoran Šprajc u RTL-ovu ‘Stanju nacije’

“A oprostite ovo nije bilo u Srbiji nego u Hrvatskoj, to vam je sad skoro isto pa nije uvijek lako raspoznati odakle stižu ovakve vijesti al kad su već stigle da kažemo da je ovo bio nastup popularnog srpskog trepera Dragomira Despića zvanog Desingerica u jednom klubu u Opatiji.

Desingerica je oduševio kvarnersku mladež koja je osobito oduševljena kad ih lupa tenisicom po glavi. Eto vidite kako zapravo Hrvatima uopće nije problem kad ih Srbi biju, tj tuku.

Samo je važno da im pri tome pjevaju. Pa onda nek tuku i po glavi nema veze. A mi cijeli rat bokte imali oko toga. A samo su nam trebali zapjevati. I mi bi odmah ruke digli.”, rekao je Šprajcu u ‘Stanu nacije’, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari