Kolumna | (KOLUMNA) BEZ PUDERA Seks 1 na 1: Većina nas misli da smo eksperti za seks. Istina je drugačija…

Većina nas misli da smo eksperti kad je seks u pitanju. Znamo svašta o svemu. Istina je drugačija. Ovaj tekst neće otkriti toplu vodu

Dirajte je tu i tamo kako bi pala u dvotjedni trans i imala orgazam za Guinnessovu knjigu rekorda nakon kojeg bi je morali oživljavati na hitnoj.

Samo par malih komentara iz ženske perspektive.

Ne pišem u ime svih žena, ali nekako vjerujem da će se dobar dio njih pronaći u ovom. Opet, pretpostavka je majka zaj**a pa možda i neće. No, vrijedi pokušati.

Veličina je bitna

Tko god je rekao drugačije lagao je. I tehnika je važna. Veličina nije garancija za ništa. Neki se imaju s čime pohvaliti na prvi pogled, ali na prvi i svaki sljedeći dodir sve pada u vodu. Nije garancija, ali je preduvjet.

Veličina je bitna, kao i širina. Jasno je da postoje žene koje imaju veće ili manje grudi, veću ili manju guzu, uži ili širi struk itd. Niti jedna od tih veličina nije važna poput vaše. Život je za neke, po tom pitanju, nepravedan. Jasno mi je. Ali mi se suočavamo s puno većim i važnijim nepravdama samo zato što imamo xx kombinaciju kromosoma pa se zbog ove izjave uopće ne osjećam loše.

Da, imate mogućnosti ženu zadovoljiti na više načina. Da, žene će biti razočarane kada shvate kako ono što imate za ponuditi ne zadovoljava barem minimalni prosjek. Da, poznajem djevojku koja je rekla tipu ne nakon što se skinuo.

Ne radimo veliku razliku između 15 i 17 cm. Ali itekako primijetimo minimalac. A tko je radio za minimalac ili na minimalcu jako dobro poznaje potrebu za upgradeom. Priznati se mora da nemamo ni veliku želju za „baseball palicama“ i inim sinonimima za nešto čime barataju tipovi s penisom puno većim od prosjeka. Izgleda to dobro, ali izgledaju i oni margarin kolači u dućanima odlično pa rijetko jesu. Veličina je bitna. Ekstremi nam ne pašu. Ako je već nešto ekstremno, bolje ekstrem u plusu nego u minusu. Ipak.

Automobil i seksualna privlačnost

Na jedan od tekstova dobila sam komentar kako su muškarci privlačniji što bolji automobil voze. Ako tražite takve žene, takve žene ćete i dobiti. Ako vozite skupocjeni automobil i vaš je ulet „znaš li ti šta ja vozim?“ (ne izmišljam, doživjela sam u jednom od riječkih klubova) tada i ne očekujte da će se za vas zainteresirati itko osim žena kojima su model automobila i dubina vašeg novčanika važniji od vas samih.

Za sve ostale, to je samo izlika. Ne voziš dobar automobil i ne možeš naći ženu? Ne krivi nas zbog toga. Ne krivi nas ako nemaš hrabrosti nekome prići ili to radiš na potpuno pogrešan način. Zahvaljujući najboljem čovjeku koji trenutno hoda na kugli zemaljskoj, mom ocu (nije što je moj, većina koja ga zna složila bi se s tim) prvi automobil imala sam s 22 godine.

Tatina djevojčica kojoj je tata dao svoj auto. Istina. Otad sam ih promijenila tri. Nikad mi nije trebao tuđi. Na spojeve sam išla sa svojim autom, nisam tražila da me se dovezi i odvozi. Moja sloboda i izbor kad ću kući i kako, samim time i sigurnost, bili su na prvom mjestu. Nisam iznimka koja potvrđuje pravilo, vjerujte mi.

Ako svršite brzo nije smak svijeta. Ako to stalno radite, skoro pa i je!

Brzo svršavanje može (i ne mora) biti kompliment za nas. Samo ne budite sebični nakon što se dogodi. Ako se događa neprestano, vjerojatno postoji problem o kojem zdravstveni djelatnici znaju puno više od mene. Svakako da prsti, igračke i jezik mogu učiniti čuda, ali vaginalni orgazam tijekom spolnog odnosa ipak je jedan od najboljih osjećaja koji postoje.

Neke žene reći će točno što žele i kako, s nekima ćete se morati malo više potruditi, ali sve se da napraviti ako imate volje. S druge strane, ako žene imaju nekoga tko stvarno zna što radi, orgazam postignut oralnim seksom baš može biti….. (zamislimo vatromet kada je HNK Rijeka postala prvak) savršen. Pod uvjetom da muškarac stvarno zna šta radi. Dobar dio samo misli da zna.

Možemo i mi svršiti brzo. Ako pogodite točno gdje i kako treba, možemo. Čak i prije vas. I sad zamislite da vam žena svrši u roku od nekoliko minuta, digne se i ode. Naravno, možete sami riješiti problem, ali nije isto.

Tko bira, masturbira

Ponekad je stvarno bolje masturbirati. Ne budite naporni ako je umjesto vas odabrala masturbaciju.

Seks na jednu noć

Sjećate li se onih stihova Animatora „…one hoće isto što i mi!“. Istina. Seks je potreba kao i svaka druga. I mi je moramo zadovoljiti, upravo kao i vi. Usudila bih se reći kako laže većina koja govori drugačije. Seksualni život bez barem jednog iskustva seksa na jednu noć (može i vikend) čini mi se malo prazan. Seksualni život koji se sastoji isključivo od seksa na jednu noć… pa…. Svakom svoje. Čini se još prazniji.

Detalji, detalji, detalji

Mislite da žene koje odluče imati seks na jednu noć hodaju walk of shame pognute glave i o tome na razgovaraju nigdje s nikim? Prevarili biste se. Ako žena ima jednu dobru prijateljicu ili barem jednog dobrog prijatelja, postoji vjerojatnost da će oni o vašoj izvedbi znati dosta toga. Mi znamo biti puno brutalnije i iskrenije u svojim pričama od vas.

Dlake

Neki od vas se briju, rijetki se čupaju, neki ostavljaju sve prirodno. U tome je i stvar. Vi odlučujete i što god da odlučite je u redu. Moderno društvo puno se više bavi ženskim dlakama nego muškim. Postoje trendovi u frizurama i načinima depilacije.

Mi se puno više opterećujemo i molim Vas, nemojte nas još dodatno opterećivati. Ako se ne depilirate, nemojte očekivati da to žena radi samo zbog toga što je žena. Iskoristit ću ovu priliku i pozdraviti svoju najdražu kozmetičarku koja me zna vjerojatno bolje i od mog muškarca i od moje ginekologice. Sve mi se čini kako bi njih dvije mogle zajedno raditi u nekom prostoru.

Kontracepcija

Osjećaj seksa s kondomom nije isti kao i bez njega što i ptice na grani znaju. Nema muškarca koji ovo nije izgovorio.

Ne želite nositi kondom jer vam nije baš ugodan? Nije 100%-tni osjećaj kakav bi trebao biti? Grozno, baš grozno. Lakše je kad je žena na piluli, to rješava sve probleme.

Želite li znati koje su moguće nuspojave hormonalne kontracepcije, pilula ili prstenova? Što ste stariji nuspojave su izglednije. Što ste bliži 35-oj točnije. Pozdrav iz kluba 33!

Na jednu od 10 korisnica:

bol u abdomenu, mučnina, gljivične infekcije, glavobolja, migrena, smanjena seksualna želja, bol u dojkama, akne, bolni menstrualni ciklusi, povećanje tjelesne težine….

Na jednu od 100 korisnica:

poremećaj vida, promjene raspoloženja, infekcije urinarnog trakta, poteškoće tijekom odnosa, povećan tlak, bol u leđima, ciste u dojkama, upala vrata maternice, gubitak kose….

Na jednu od 1000 korisnica:

krvni ugrušci, srčani udar, moždani udar……
To su samo neke od mogućih.

Još uvijek se kondom čini previše? Razmislite opet. A kad ga koristite pripazite da se ne izgubi. Moja draga prijateljica je tijekom jedne noći strasti i uznapredovalog stadija pijanstva dva sata u sebi tražila kondom za koji je on tvrdio da ga je izgubio. Otišla je na hitnu, doktorica ga nije našla, bila je luda. Da bi sljedeći dan čovjek nazvao jer je pronašao kondom među plahtama.

Ovdje ću stati. Ima toga još, seks je nepresušna tema i svi je volimo. Možda nekom drugom prilikom.

Za kraj, od srca nam želim puno dobrih orgazama. Jer što je život bez dobrih orgazama?

Bez pudera by Kira Nerys

Pročitajte i ostale kolumne (Bez pudera)

BEZ PUDERA Na ovim prostorima: Nikada ne bi pogodili koji stih u meni budi nacionalni identitet – na najgori način

BEZ PUDERA Sreća je… Moja lista je prilično duga. A vaša?

BEZ PUDERA Pismo profesorici „iz Peveca“ koja tvrdi: „Valjda vjerujete meni više nego spremačici!“

Bez pudera – ISTINA ILI MIT?! MUŠKO-ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Bez pudera – PREVARA

Bez pudera – SEKS ILI POLJUBAC

Bez pudera – NAOČALE I KONJSKI REP

Bez pudera – TRIDESETE

Bez pudera – “AKO” PAROVI

Bez pudera – MUŠKARCI OD A DO Ž

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari