URNEBESAN KOMENTAR

Video | ‘MOOOLIM?’ Mojmira ostala šokirana odlukom Armade, BBB-a i Torcide. Pogledajte njezinu reakciju i komentar!

‘Odsad će se u tučnjavama moći koristiti samo ruke i noge. Svi koji budu koristili bilo kakvu drugu opremu kaznit će ga njegova navijačka skupina’, piše stranica Hooligans.cz

Hrvatske navijačke skupine – Bad Blue Boys, Torcida, Armada i Kohorta te Demoni, Tornado, Ultrasi i Funcuti dogovorili su se da u sukobima više neće koristiti oružje ni druga pomagala, javlja stranica Hooligans.cz.

“Odsad će se u tučnjavama moći koristiti samo ruke i noge. Svi koji budu koristili bilo kakvu drugu opremu kaznit će ga njegova navijačka skupina”, napisali su.

“Bad Blue Boysi, Torcida, Kohorta, sve velike skupine navijača sastale su se danas i donijele važnu odluku koja postaje dio navijačkog kodeksa. Kažu: odsad se tučemo bez oružja. Mooolim?

Nema više ni kolcem ni lancem ni bokserom u glavu: osam navijačkih skupina dogovorilo se odsad tući samo šakama i nogama, a svatko tko će koristiti opremu bit će kažnjen od strane vlastite navijačke skupine. Dogovorilo je tako osam navijačkih skupina iz cijele Hrvatske, a to znamo jer je sve prenijela Facebook stranica Hooligans.cz: koja, vidite i sami, prati što rade huligani”, prokomentirala je Mojmira Pastorčić u RTL Direktu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari