'STANJE NACIJE'

Video | (P)ODLJEV MOZGOVA Šprajc: ‘BBB-ovci otišli na rad u Grčku jer ovdje za njih više nije bilo posla’

Nažalost, i ovog ljeta nastavljen je odlazak naših ljudi na rad u inozemstvo, počinje svoj komentar u RTL-ovu Stanju nacije Zoran Šprajc

Ovaj put na rad u Grčku otišli su navijači Dinama kako bi ondje radili nerede jer ovdje za njih više nije bilo posla. Međutim, kako u Grčkoj nisu imali radne dozvole za raditi nerede, grčka policija ih je uhapsila i evo drži ih u zatvoru skoro mjesec dana.

Mnogi kažu kako je ovo još jedan tipičan slučaj odljeva mozgova, međutim rendgenske snimke govore kako je ovdje više riječ o podljevu mozgova. Jesu li ti podljevi nastali još u Hrvatskoj pa ih je to navelo da navijačku sreću, svoje letve, boksere i batine okušaju u Grčkoj, psihijatri će još dugo istraživati, ali su uhićeni navijači u međuvremenu u Hrvatskoj dobili status narodnih heroja.

Govori se o našoj djeci, našim dečkima koji trunu u grčkim kazamatima, govori se i o ratnim zarobljenicima, tj. da budemo precizni, tako bar govori predsjednik Zoran Milanović a on sigurno zna što govori, nastavlja Šprajc u Stanju nacije, donosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari