STANJE NACIJE

Video | Šprajc u svom stilu prokomentirao tekmu Hrvatske i Belgije, pritom mu pomogli Štrumfovi: ‘Pa, pa maleni’

Uvozite li kokain, metaamfitamine ili lažne lijekove, Luka Antwerpen je odlična polazišna točka za distribuciju diljem Europe, rekao je Zoran Šprajc u Stanju nacije

Uvozite li kokain, metaamfitamine ili lažne lijekove, Luka Antwerpen je odlična polazišna točka za distribuciju diljem Europe, rekao je Zoran Šprajc u Stanju nacije, u prilogu u kojem se osvrnuo na utakmicu Hrvatske i Belgije.

Posebno je privlačna švercerima kokaina. Mnoge mafijaške organizacije diljem Europe uključile su se u ovaj profitabilan buisness kontrolirajući prodajne lance, dodao je popularni voditelj.

“A znate li tko su najpopularniji likovi iz crtanih filmova u Hrvatskoj. Naravno da znate, viđate ih baš na RTL-u. Štrumfovi. A znate li odakle su došli Štrumfovi? Iz Belgije. Da, da Štrumfovi su rođeni u Belgiji odakle su se proširili cijelim svijetom, pa su tako došli i do nas.

Pa ćemo nakon sinoćnje utakmice naše male plave Belgijance ispratiti nazad kući: pa, pa maleni, vidimo se opet na Europskom nogometnom prvenstvu… Inače kad smo kod naših jučerašnjih protivnika osim što su nacrtali Štrumpfove Belgijanci su poznati i po tome što vole povući crtu. Belgija je naime nedavno postala kokainski centar Europe“, kazao je u svom stilu Šprajc.

‘Suradnici na bijelom terenu’

“Uvozite li kokain, metaamfitamine ili lažne lijekove, Luka Antwerpen je odlična polazišna točka za distribuciju diljem Europe. Posebno je privlačna švercerima kokaina. Mnoge mafijaške organizacije diljem Europe uključile su se u ovaj profitabilan buisness kontrolirajući prodajne lance. Neke od njih izbrusile su svoju reputaciju bivajući istovremeno pouzdane i ekstremno nemilosrdne. Oni dolaze iz zemalja Balkana od kojih izdvajamo Albaniju, Hrvatsku i Bosnu”, kažu iz The Economista.

“Eto vidite mi i Belgijanci s jedne strane suparnici na travnjaku, na zelenom terenu, a s druge strane suradnici na bijelom. Terenu. A kad smo već kod bijeloga, možda to objašnjava zašto su Belgijanci jučer igrali onako brzo, nabrijano, angažirano dok su naši bili onako, više na normabelu. Ali izvukli smo remi, što je bilo dovoljno za prolaz u skupini, a kako se kaže remiju se ne gleda u zube“, rekao je voditelj u svom uvodnom prilogu, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari