TKO BI RUSIMA VIŠE VJEROVAO

Video | Komentar Mojmire Pastorčić: ‘Putin je čovjek koji raketira škole, bolnice i vrtiće. Čovjek koji vlastitom narodu laže’

RTL

Ali vratimo se mi na grijehe koji Kirila ne diraju, i grijehe na koje Kiril, Putin i Rusi pristaju

Bježe da bi spasili živu glavu. Granatiranje kolone izbjeglica danas je na naslovnici svih novina na cijelom svijetu.

I to je slika trenutka koju trebamo zapamtiti.

Više u VIDEU:

To je slika Mariupolja, grada u kojem već danima nema struje ni vode, grada čijim stanovnicima je ruska vojska rekla da mogu mirno napustiti svoje domove, i onda na njih pucala. Umjesto 200.000, spasilo ih se stotinjak.

To je i slika Putina koju trebamo zapamtiti, čovjeka koji raketira škole, bolnice i dječje vrtiće, čovjeka koji tvrdi da ga zanimaju samo vojni ciljevi, ali iza sebe ostavlja sela sravnjena sa zemljom.

Čovjeka koji upotrebljava nedozvoljeno oružje, i postupa protivno ženevskoj konvenciji.

Čovjeka koji cijelom svijetu prijeti nuklearnim oružjem.

Čovjeka koji vlastitom narodu laže na televiziji, čija je propagandna mašina usporediva s jednom iz prošlosti, koji je ugasio sve alternativne medije i Facebook, koji je odredio da se zatvori tko god prosvjeduje pa i sedmogodišnja djeca koja ostavljaju proturatne poruke.

Nemojte zaboraviti da je to čovjek koji u Rusiji nema protivnika, jer tko nije za njega, bio novinar ili političar, ili je u zatvoru, ili je popio otrovni čaj ili dobio metak u čelo,ili su ga pronašli obješenog ili živi van Rusije i više se tamo ne smije vratiti.

U međuvremenu se javio Kiril, patrijarh ruske pravoslavne crkve, koji kaže da je invazija, pazite sad, pravedna. Na nedjeljnoj misi jučer, božji čovjek lijepo je vjernicima rastumačio da se Putin bori protiv Sodome Ukrajine.

Sve to naravno ima veze s gejevima i gej prideom, jer to je test lojalnosti zapadu, a Rusi, kao ni Rusi u Ukrajini na takav grijeh ne žele pristati, donose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari