IRONIČAN DO BOLA

Kolumna | Šprajc: ‘Antivakseri i teoretičari zavjere bili su u pravu! Cijeli ovaj cirkus je samo zbog toga da nas čipiraju’

Na sljedećem prosvjedu hrvatskih antivaksera svakako bi trebalo apelirati da se naivne Šveđane oslobodi čipiranog ropstva, ironično je komentirao Zoran Šprajc

Zoran Šprajc, urednik i voditelj RTL Direkta, ironično se osvrnuo na vijest o švedskom startupu Epicenter koji je predstavio mikročip koji se ugrađuje pod kožu u ruci i služi kao digitalna potvrda.

Više u VIDEOPRILOGU:

Prve žrtve su dobri i naivni Šveđani koje su uvjerili da im se nakon cijepljenja najjednostavnije čipirati pa više nikom ništa ne moraju pokazivati i dokazivati.

U toj zemlji koja je inače primjer inteligentnog društva predstavili su COVID potvrdu u obliku mikročipa koji se usađuje ispod kože u podlakticu, ili između palca i kažiprsta.

Na sebi ju je demonstrirao jedan od direktora tvrtke koji tvrdi da je to najjednostavniji način pristupa potvrdi. Čipirana COVID potvrda može se očitati s bilo kojim uređajem koji ima tehnologiju beskontaktnog plaćanja ili otključavanja vrata bez ključeva.

‘Kako su i zašto oni na to pristali još je nejasno’

Inače, tvrtka je u posljednjih pet godina ugradila mikročipove u više od stotinu svojih djelatnika, kojima mogu otvarati vrata i koristiti uređaje u zgradi.

Kako su i zašto oni na to pristali još je nejasno, ali na sljedećem prosvjedu hrvatskih antivaksera svakako bi trebalo apelirati da se naivne Šveđane oslobodi čipiranog ropstva”, komentirao je u RTL Direktu Zoran Šprajc uspjeh švedskog startupa Epicenter koji je stvorio covid potvrdu u obliku mikročipa, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari