ČETVRTI IZLIJEČENI

U našoj županiji jedna osoba danas ozdravila od koronavirusa!

Ilustracija (Riportal.hr)

Broj osoba iz naše županije koje su preboljele korinavirus sada iznosi – četiri

Još je jedna osoba danas ozdravila od koronavirusa u Primorsko-goranskoj županiji, odlična je vijest pristigla danas poslijepodne. Nakon dva uzastopna negativna nalaza, osoba je otpuštena iz bolnice.

Od izbijanja epidemije na području naše Županije evidentirano je ukupno 54 oboljelih, od koji je do sada njih četvero uspješno izliječeno.

Podsjetimo, ranije danas na izvanrednoj konferenciji za medije pročelnica UO za zdravstvo i načelnica županijskog Stožera za zarazne bolesti Đulija Malatestinić ocijenila je da je epidemiološka situacija u PGŽ dobra jer još uvijek nemamo slučaj lokalne transmisije bolesti.

Pročelnica Malatestinić pohvalila je odgovorno ponašanje građana te pravovremenu organizaciju Stožera civilne zaštite PGŽ na provedbi i kontroli protuepidemijskih mjera. Zamolila je građane da radi sebe, svojih obitelji i cijele zajednice budu strpljivi, disciplinirani i odgovorni jer je to jedini način da zaustavimo epidemiju i rast broja novooboljelih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari