Krčki most obasjale 222 baklje za isto toliko poginulih branitelja iz PGŽ u Domovinskom ratu!

Krčki most obasjale 222 baklje za isto toliko poginulih branitelja iz PGŽ u Domovinskom ratu!

Foto: Riportal

Ni ove godine nije izostala Oluja na Kvarneru s paljenjem 222 baklje za isto toliko poginulih branitelja iz PGŽ u Domovinskom ratu

Kako je ove godine Armada svoju bakljadu s Krčkog mosta preselila u središte Rijeke, tradiciju su održale navijačke udruge Udruge ‘Vavik vjerna Kirija’ i ‘Plavo bijeli otok’ koje su ove godine organizirale spektakl po kojem su i Rijeka i Primorsko-goranska županija i navijačke udruge odane HNK Rijeci poznate širom Hrvatske, a možemo reći i daleko šire!

Manifestacija je održana petu godinu za redom te predstavlja nezamjenjiv dio obilježavanja vojno redarstvene akcije “Oluja” u Primorsko Goranskoj županiji.

UPRAVO SE ČITA

Na Krčkom mostu su točno u 21 sat zapaljene 222 baklje za isto toliko branitelja iz Primorsko-goranske županije koji su položili svoje živote za Hrvatsku u Domovinskom ratu.

Uživajte u veličanstvenom prizoru!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari