RIJEČKI BENDOVI

Riječki bendovi The Black Room, The Siids i My Buddy Moose nastupit će na Upadaj u kombi programu

Nakon više nego uspješnog koncerta riječke Marinade i zagrebačkih Šumskih s početka ožujka (7.3., klub Dva Osam) program Upadaj u kombi pali motore i nastavlja voziti dalje.

Kombinacija bendova The Black Room i The Siids zajedno zatvaraju mjesec travanj koncertnim nastupom u legendarnom prostoru kluba A3 u Kninu. Biti će to ujedno i premijerni nastup The Black Rooma u tom gradu, a dodamo li da je to ujedno i prva postaja promocije netom izašlog albuma “Motel Monaco” razloga za bendovsko nabrijavanje neće nedostajati. The Siids osim uhodanog albuma “Brutalist”, publici će predstaviti i pokoju novu stvar.

My Buddy Moose

Riječki losovi upravo finiširaju svoj peti studijski album. U međuvremenu se zakotrljalo i par svirki kao dio benda The Strange, a paralelno slijede pripreme za samostalne nastupe i promocije. Upravo će program Upadaj u kombi poslužiti kao svojevrsno opipavanje bila publike na nove stvari. Tako, već sljedećeg četvrtka (5.5.) na domaćem terenu kluba The Beertije na Trsatu uz podršku kantautora Fallen Down Moon slijedi dugoočekivana klupska svirka. Dan poslije, nova stanica je Karlovac dok Križevci u subotu, 7.5., zaokružuju trodnevne nastupe. Zadnja stanica u mjesecu svibnju je subotnji koncert (14.5.) u Kninu.

Raspored:

30.4. The Black Room + The Siids – A3, Knin
6.5. My Budyy Moose – Mala scena, Karlovac
7.5. My Buddy Moose – Klub Kulture, Križevci
14.5. My Buddy Moose – A3, Knin

Upadaj u kombi je program sufinanciran putem natječaja “Jer svirati se mora 2” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medije RH i Hrvatske glazbene unije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari