INSPIRIRAN DVADESETIM GODINAMA

Apotheca bar novo je super mjesto u Rijeci!

Dvadesete godine bile su inspiracija za ovaj lijepi koktel bar.

Jučer je u centru Rijeke službeno otvorena Apotheca, mjesto koje Riječanima nudi priliku da uživaju u svim čarima druženja, od jutarnje kave do večernjeg izlaska

Dvadesete godine bile su inspiracija za ovaj lijepi koktel bar. Dok u pozadini svira jazz, konobari serviraju koktele iz tog perioda.

Radi se o periodu prohibicije gdje su skriveni barovi pod terminom “ speakeasy”.

Ovo nije klasičan speaakeasy, već svojim interijerom krije priču stare ljekarne u koju ulazi tim vrhunskih barmena i od nje radi bar.

Bar će svakako biti poseban po kreativnim koktelima što je izvrsna vijest, a Dorijan Skoblar, barmen čiji je ovo i koncept, najavljuje brojna iznenađenja.

“Apotheca je dom zaljubljenika u dobru kavu i vrhunski koktel a tim u njoj dobro zna što radi. Miješana pića definitivno će nam biti fokus. Veliki sam ljubitelj klasika pa sam uz pomoć kolege Mateja posložio 20-tak odličnih koktela uz podosta naših kreacija. Ali kad smo već kod onog na što se fokusiramo, uz same koktele gost nam je uvijek number one. On je uvijek prije svega jer ovaj posao radi gosta i postoji. “

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari