OTKAZANI SVI NASTUPI

Thompsonov sin i dalje je u bolnici, menadžer otkrio kakvo je stanje 17-godišnjeg Ante Mihaela

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Njegov menadžer Denis Pletikosa rekao je za 24sata da ništa nabolje. Anti Mihaelu pozlilo je prošloga tjedna i prevezli su ga iz Splita u Zagreb

Pjevač Marko Perković Thompson nedavno je morao otkazati zakazane koncerte zbog toga što mu je 17-godišnji sin Ante Mihael završio u bolnici.

Njegov menadžer Denis Pletikosa rekao je za 24sata da ništa nabolje. Anti Mihaelu pozlilo je prošloga tjedna i prevezli su ga iz Splita u Zagreb. Imao je zatajenje srca i trenutačno se nalazi u bolnici. “Čekamo da se stanje poboljša, da se nešto dobro dogodi. To svi očekujemo da će se dogoditi. Nemam ništa pametno više za reći osim da se molimo i čekamo najbolje“, kazao je Denis ddoavši da je situacija baš teška.

Umjesto Thompsona nastupa Grdović

Nakon što je prošlog tjedna otkazao koncert u Donjim Andrijevcima, sad je otkazan i koncert u Bobanovoj Dragi, koji je trebao biti u subotu, 16. srpnja. Umjesto Thompsona, nastupit će Mladen Grdović.

“Iz Udruge Zvonik želimo izraziti punu moralnu podršku obitelji Perković i naše molitve su upućene za ozdravljenje mladog čovjeka. Pozdravljamo i dolazak Mladena Grdovića u Bobanovu Dragu, a iako stiže zahvaljujući nepredvidivim okolnostima, dobro je došao. Neće se ljutiti što će nam i dalje biti u mislima cijeli ovaj slučaj, i što ćemo i dalje priželjkivati gostovanje Marka Perkovića u našemu mjestu nekad u budućnosti. A sigurno ćemo svi zajedno misliti na njega i njegovu obitelj”, napisali su na Facebooku, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari