#BEZISPRIKA! LeeZona i trenerica ‘Života na vagi’ Sanja Žuljević pozivaju vas da trenirate zajedno s kandidatima!

#BEZISPRIKA napravljen je u nadi da će motivirati sve pratitelje showa “Život na vagi”, one koji će to tek postati, ali i sve ljude željne promjene

Nakon uspješnog projekta #kladimsenasebe, kojim je prvi put predstavljen program real time online treninga, trenerica ‘Života na vagi’ te njezin tim, koji čine bivši natjecatelji showa: Jelena Putnik, Darjan Zajačko i Kristina Čopec, osmislili su i testirali potpuno novi program te ga sada predstavljaju svima onima kojima je dosadilo biti samo promatrač!

#BEZISPRIKA napravljen je u nadi da će motivirati sve pratitelje showa, one koji će to tek postati, ali i sve ljude željne promjene. Vrijeme je da odbacite stare isprike i iskušate nove treninge, nove jelovnike te prvi put u Hrvatskoj vođene vizualizacije za gubitak kilograma!

Ime programa proizlazi iz dugogodišnjeg iskustva rada s ljudima gdje se pokazalo kako su najkreativniji kada trebaju smisliti “ispriku”, a najčešće su, naravno: nemam vremena, nemam novca, nemam podršku, nemam gdje…

LeeZona odgovara:

30 minuta dnevno!
59 kn za 6 tjedana cjelovitog programa treninga, prehrane i vizualizacija!
Uz podršku i stručno vodstvo trenerice ‘Života na vagi’, savjete i iskustvo onih koji su to već prošli te inspiraciju kandidata koji to upravo rade pred očima javnosti! U svom domu ili bilo gdje drugdje jer je cijeli program online.

Gotovo je s isprikama!

Treninzi su precizno osmišljeni putem dvije kategorije: jedna za početnike i druga za naprednije vježbače, a izmjenjuju se tijekom šest tjedana programa. Jelovnici se i ovaj put prilagođavaju svakom korisniku, ali sada dolaze i u vegetarijanskoj verziji. Uz njih stoje pripadajući recepti te kompletan popis za kupnju kako bi korisnicima maksimalno olakšali praćenje programa.

I na kraju vođene vizualizacije koje su novitet ovog koncepta služe smanjivanju stresa, isključivanju “sakupljačkog moda” te pomažu vašem umu i tijelu da rade zajedno u cilju lakšeg gubitka kilograma.

Kao i prošli put, Sanja i cijeli tim pratit će vas putem društvenih mreža, bodriti vas, motivirati i odgovarati na vaša pitanja. Bit će tu i live javljanja kao i live okupljanja za sve one koji će željeti okusiti dio programa UŽIVO!

Svi koji su malo sramežljivi ili neodlučniji moći će se uključiti u program

Oni najbrži i najodvažniji u odluci da odbace svoje isprike, ovisno o rezultatima, imat će priliku proslaviti svoje uspjehe kao Sanjini gosti na finalu ‘Života na vagi’, a bit će bogatiji i za nagrade. Sve informacije o tome kako se priključiti projektu, možete doznati na www.leezona.rtl.hr/premium/bezisprika

Svi koji su malo sramežljivi ili neodlučniji moći će se uključiti u program u bilo kojem trenutku nakon isteka prvog roka za prijave. Ako se odlučite sudjelovati na taj način, sve za vas ostaje isto, samo niste u igri za finale i nagrade.

Tko želi, nađe način

Na kraju, zbog onih koji će tek nakon 3. sezone shvatiti da im je potrebna promjena, LeeZona omogućit će i godišnju pretplatu na sve svoje online programe kako biste mogli trenirati s njima tijekom cijele godine.

Kada budete odlučivali hoćete li se upustiti u ovu avanturu, prisjetite se one stare: Tko želi, nađe način. Tko ne želi nađe ispriku! Prestanite tražiti isprike, potražite promjenu na www.leezona.rtl.hr/premium/bezisprika!

A Sanju i dalje pratite u ‘Životu na vagi’ od ponedjeljka do petka na RTL-u u 21 sat.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari