PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA

Bistro Na Kantridi i Riportal časte zaljubljene! Evo kako možete osvojiti večeru za dvoje povodom Valentinova

Nagrada se sastoji od dva valentinovska menija i butelje Vrbničke žlahtine

Povodom Valentinova Bistro Na Kantridi i Riportal časte zaljubljene!

Sretnici mogu osvojiti večeru za dvoje a nagrada sadrži dva valentinovska menija i butelju Vrbničke žlahtine.

Sve što morate učiniti je lajkati i podijeliti ovu objavu na facebook profilu Riportala a zatim u komentarima ove facebook objave na Riportalu označiti/tagirati voljene osobe s kojima bi podijeli ovaj valentinovski meni.

A zatim samo morate pričekati da nasumičnim odabirom proglasimo tko je bio najsretniji!

A to ćemo objaviti u nadopuni ovog teksta u subotu 12. veljače, također i u komentaru facebook objave ispod koje ćete ostavljati svoje komentare.

NADOPUNA: Večeru za dvoje dobila je Ena Igić. Dobitnici čestitke, a svima veliko hvala na sudjelovanju i ugodan ostatak vikenda! 🥰

Podsjetimo, gastro-umjetnici Bistroa Na Kantridi svoje specijalitete, možda i jedini u Rijeci, spravljaju u Kopa peći na drveni ugljen koja radi na principu roštilja i zatvorene peći.

(FOTO) KULTNO MJESTO: Bistro Na Kantridi – najfiniji zalogaji s najljepšim pogledom na Kvarner!

Kultno mjesto, otkada ga je prije dvije godine preuzeo novi vlasnik, nudi i neke od najfinijih zalogaja u Rijeci i okolici.

U Bistrou Na Kantridi ponosno ističu svoju ponudu originalnih pizza: tijesto se radi od zero- zero brašna, to je nisko glutensko, fino prosijano brašno koje je nezaobilazno pri izradi najboljih pizza. Na najbolje tijesto ide samo najbolja mozzarella, i to tri vrste. Ovisno o pizzi, kombiniraju običnu mozzarellu, mozzarellu di buffala i kraljicu burratu.

NADOPUNA: Večeru za dvoje dobila je Ena Igić. Dobitnici čestitke, a svima veliko hvala na sudjelovanju i ugodan ostatak vikenda! 🥰

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari