POTUKAO SVE REKORDE

Bobi je najstariji pas na svijetu, nećete vjerovati koliko godina ima! Vlasnik kaže da zna tajnu njegove dugovječnosti

Idi na originalni članak
Foto: Screenshot YouTube

Najstariji pas na svijetu proslavio je svoj 31. rođendan

Oglas

Portugalski pas Bobi, koji je u veljači proglašen najstarijim psom na svijetu u Guinnessovoj knjizi rekorda, proslavio je u četvrtak svoj 31. rođendan.

Planiranje fešte

Bobijeva obitelj planirala je u subotu napraviti rođendansku zabavu u njegovoj kući u selu Conqueirosna na jugu Portugala, priopćeno je iz Guinnessa, prenosi CNN.

https://www.youtube.com/watch?v=SIwcB56x2ek&ab_channel=GuinnessWorldRecords

Prethodno je njegov vlasnik Leonel Costa rekao Guinnessu da će to biti veoma tradicionalna portugalska zabava, kojoj će prisustvovati više od stotinu ljudi, a nastupit će i plesna grupa.

Costa je rekao da Bobi dobiva puno pažnje otkako je dobio titulu najstarijeg psa na svijetu, kao i da se mnogo novinara i ljudi iz cijelog svijeta dolazi slikati s njim.

Dobrog je zdravlja

Dodao je da je pas dobrog zdravlja i da je nedavno bio na pregledu zbog stresa zbog čestih posjetitelja i fotografiranja.

Bobi je portugalski ovčarski paa, a prema riječima njegovog vlasnika, posljednjih godina otežano hoda i oslabio mu je vid. Costa je dugovječnost svog psa djelomično pripisao mirnom okruženju u kojem živi. Pored toga što je najstariji pas koji trenutno živi, Bobi je, prema Guinnessovoj knjizi rekorda, i najstariji pas ikada, prenosi Net.hr.

VIDEO DANA:

Exit mobile version