IZNENADILI SVE

BRAK NA PRVU! Riječka spisateljica Ingrid i Luka u vezi: ‘Ovo nismo sanjali ni u najluđim snovima!’

RTL-ov eksperiment ‘Brak na prvu’ donio je još jednu, poprilično neočekivanu ljubav

Da ljubav ne poznaje pravila, mjesta ni uloge dokaz je nesvakidašnja ljubavna priča, koja se nakon završetka RTL-ova showa „Brak na prvu“ iznenadno i potpuno neočekivano dogodila između 35-godišnje hrvatske spisateljice Ingrid Divković, ekspertice spomenutog showa, i 29-godišnjeg Luke Budaka, komercijalista i humanitarca iz Zagreba, ujedno i jednog od kandidata showa.

Luka je, podsjetimo se, u show ušao kako je i sam rekao, otvorenog srca i spreman za ljubav, osjećajući da će mu show na neki način promijeniti život.

I dok je Luka tijekom eksperimenta na sve načine pokušavao ostvariti dublju ljubavnu vezu sa ženom koju su mu odabrali eksperti, Ingrid je, s druge strane, bila u potpunosti posvećena svom književnom radu i obavezama vezanima uz ulogu koju je dobila u RTL-ovu projektu.

Nekoliko mjeseci nakon završetka snimanja showa, nakon svih uspona i padova koje su proživjeli (naime, Ingrid je potkraj prošle godine doživjela prekid sedmogodišnje veze, a Luka je, s druge strane, u ožujku ove godine dobio otkaz), jedan neplanirani prijateljski susret bio im je i više nego dovoljan da shvate koliko sličnih životnih vrijednosti, želja i pogleda na svijet dijele, a show u kojemu su oboje dali dio sebe očito je bio prst sudbine koji je na najnevjerojatniji način spojio njihove naizgled potpuno različite živote koji su se u ovome trenutku, kako nam sami otkrivaju – spojili u jedan.

Što će im donijeti budućnost to ni oni sa sigurnošću ne znaju, ali se slažu da im je zajednička sadašnjost najljepše što imaju. Mi im ovim putem možemo samo poželjeti sreću i puno ljubavi uz poruku: „Dragi naši Luka i Ingrid, drago nam je što smo bili posrednici vaše nesvakidašnje ljubavne priče koja pokazuje da je za one koji žive srcem uistinu sve moguće.“

 

INGRID:

Kako je počela Lukina i vaša priča? Kad ste se „prepoznali“?

Moja i Lukina priča započela je dan poslije jedne neplanirane prijateljske kavice u Zagrebu. Naime, s obzirom na to da sam se u showu imala priliku upoznati s Lukinom životnom pričom, koja me se dojmila kao čovjeka, ali i kao pisca (naime, moj prvi roman „Živi mi se“ priča je o udomljenoj djevojčici čija je životna sudbina bila jako posebna i na koncu vrlo pozitivna), ta je životna priča na neki način postala trenutak našeg dubljeg prepoznavanja i prilika da uvidimo koliko sličnih životnih vrijednosti, emocija i pogleda na svijet dijelimo.

CIJELI RAZGOVOR s Ingrid i Lukom možete pročitati OVDJE!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari