BRITANCI PONOVNO OKUPIRALI ZRĆE: Teško da Novalja može poželjeti bolje potrošače!

Zrće je krajem lipnja već tradicionalno rezervirano za čuveni Hideout festival, na koji je i ovaj put pristiglo više od 15 000 gostiju iz Velike Britanije.

Nema sumnje, čeka nas pakleno ljeto na Zrću, pregršt sadržaja i nastupa najjačih imena svjetske glazbene industrije.

zrće2

Zrće je krajem lipnja već tradicionalno rezervirano za čuveni Hideout festival, na koji je i ovaj put pristiglo više od 15 000 gostiju iz Velike Britanije.

Teško da Novalja može poželjeti bolje potrošače, jer poznato je da Britanci redovno počiste sve bankomate na otoku, i da se previše ne opterećuju s cijenama. Praksa se i ovaj puta pokazala točnom, na Zrću je zaista vruće, kako od paklenog sunca, tako i od sjajne atmosfere koju donosi vrhunska DJ postava koju Hideout nudi.

zrće3

Osim sjajnih festivala, i grandioznih postojećih klubova Zrća, kao što su NOA, Papaya ili Aquarius, na plaži je otvoren još jedan impresivan klub imena Rocks, s pripadajućim Ice Barom, u kojem se na temperaturi od minus četiri stupnja, u okruženju leda, može potražiti adekvatno osvježenje.

zrće5

Svim čarima koje plaža nudi nisu odoljela niti neka poznata lica iz javnog života, kao što su Snježana Mehun i Josipa Pavičić.

zrće6

Nema sumnje, čeka nas pakleno ljeto na Zrću, pregršt sadržaja i nastupa najjačih imena svjetske glazbene industrije, s kulminacijom 13.7. kada u Nou dolazi legendarni Skrillex. (Foto: Mario Pavlović Mili)

zrće7

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views