MARGARETINO LETO: Na Večeri mladih prikupljena sredstva za optička pomagala za malu Bakranku

Na Večeri mladih – „Pokaži ča umeš“ predstavljeno je likovno, plesno i glazbeno stvaralaštvo mladih svih uzrasta

U sklopu manifestacije Margaretino leto, KUU Sklad i TZ Bakar organizirali su Večer mladih: „Pokaži ča umeš“.

To je tradicionalan događaj u sklopu Margaretinog leta i do ove godine poznat pod nazivom Dječji dan a od ove godine – Večer mladih. Predstavljeno je likovno, plesno i glazbeno stvaralaštvo mladih svih uzrasta.

paulo

Svaki nastup je na svoj način pridonio da ova Večer mladih bude zabavna, topla i motivirajuće za sve uzraste! Domaćice, plesačice plesne skupine No name su otvorile priredbu s nastupima starije i mlađe grupe uz poruku: Ples nije samo hobi i druženje , ples ima odgojni karakter u stvaranju novih , zrelih , ambicioznih osoba koje znaju što žele .

veseli dupini
Veseli dupini

Na priredbi su gostovali razigrani Veseli dupini i Superdance iz Rijeke čije su prekrasne koreografije nagrađivane na mnogim festivalima, potom mlade plesačice iz udruge Djeca Kraljevice, nadareni pjevači Dječjeg zbora Zvijezda Danica iz Kraljevice, prekrasan plesni ‘salsa’ par 1. razreda iz OŠ „Ivanka Trohar Fužine“, područna škola Lič te članice Udruge Zdrav život iz Kukuljanova koje su pripremile izložbu likovnih radova svojih štićenika.

dance queen
Dance Queen

Dragi gosti su bile i super plesačice iz plesne grupe Dance Queen iz Kraljevice, državne i međunarodne prvakinje.

Odgajateljice i osoblje Dječjeg vrtića Bakar, vrtića Fijolica i Škrljevo su svojim vedrim duhom animirale ne samo vrtićarce u njihovom zajedničkom nastupu nego i ostale sudionike i posjetitelje priredbe. Večeri mladih su dale i humanitarni karakter – Dječji vrtić Bakar je prikupio sredstava za nabavku skupih optičkih pomagala za malu sugrađanku, pa zahvaljuju svima koji su se odazvali ovoj akciji!

noname 2

Prekrasno je bilo u društvu djece i mladih na Žalu ribara gdje su prikazane vještine stečene upornim radom tijekom godine uz veselje, entuzijazam ali i profesionalizam. Lijepo je pokazati svima što znaš i za to dobiti aplauz zahvaljujući mnogobrojnoj publici! Svi sudionici ovu su večer učinili nezaboravnom i napunili srca toplinom i zadovoljstvom.

zvijezda danica
Zvijezda Danica

To je slika Bakra kakvu želimo gledati što češće!

Dunja Vladislović

Foto: Nataša Blažević Starčević

Zahvale

KUU SKlad – plesna grupa No name zahvaljuje svim učesnicima, suorganizatoru Turistička Zajednica Grada Bakra, Pokrovitelju priredbe Gradu Bakru, Danijeli Forempoher i Udruzi La Bamba, te članicama KUU Sklad koje su bile odlične domaćice učesnicima i posjetiteljima!

noname1

djeca kraljevice 2
Djeca Kraljevice

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari