ADVENT U TOWERU

Čaroban advent u Tower Centru:  Fotkanje s Djedom Božićnjakom, besplatno zamatanje poklona, jaslice od 500 elemenata i – puno popusta na kupnju!

Najljepše doba godine službeno je započelo, ali mi znamo da Božić nije sezona ili doba godine – Božić je osjećaj

Stoga, pozivamo vas da nam se pridružite i svojim prisustvom na Adventu u Tower Centru uljepšate i obogatite najdraže doba godine. Svjetlucave lampice, božićni ukrasi, okićeni bor, prekrasno zamotani pokloni, unikatne i ručno rađene jaslice, druženje s Djedom Božićnjakom su znakovi Adventa. I ove godine sve ih možete pronaći na našim hodnicima Tower Centra Rijeka.

Tijekom posjeta Tower Centru Rijeka nemojte propustiti uživati u unikatnim ručno rađenim jaslicama. Do kraja godine, ispred trgovine CCC na 4. katu, možete pronaći jaslice koje su napravljene od preko 500 elemenata, sa 125 figurica i 10 elemenata u pokretu. Efekti vatre i vode te ambijentalno osvjetljenje dodatni su aspekti koji pružaju nezaboravan doživljaj.

Idealno mjesto za kupovinu i zamatanje poklona je upravo Tower Centar.

Osim odlične blagdanske ponude i velikog broja različitih trgovina, i ove godine poklone koje kupite svojim najmilijima možete zamotati – potpuno besplatno! Potrebno je samo predočiti račun.

Od 15. do 24. prosinca na 4. katu kod Info-pulta bit će postavljen punkt za zamatanje poklona. Radnim danom poklone ćete moći zamotati od 16 do 21 sat, a vikendom od 10 do 21 sat. Mislili smo i na vas koji svoje poklone kupujete u zadnji čas pa tako i na sam Badnjak možete zamotati poklone od 10 do 16 sati.

Tower Centar posjetit će i Djed Božićnjak i zadržati se čak deset dana. Na 2. katu Towera pronađite predivan Dnevni boravak Djeda Božićnjaka, koji je opremila Mima namještaj, koji će poslužiti kao divna kulisa za fotografiranje! Prilikom svakog slikanja, kako bi uspomena bila ovjekovječena, na poklon dobivate fotografiju.

Raspored fotografiranja:

Subotu 18.12. i nedjelju 19.12. od 10 do 13 sati i od 17 do 20 sati
Ponedjeljak 20.12., utorak 21.12., srijeda 22.12. i četvrtak 23.12. od 17 do 20 sati

Da iznenađenjima ne bude kraja, da prosinac obilježimo blagdanski veselo i živahno, pobrinut će se animatori za djecu i DJ Mirilo. Za velike i male klince smo pripremili puno slatkiša i veselih balona.

Raspored animacije:

Petak 17.12. od 17 do 20 sati
Subotu 18.12. i nedjelju 19.12. od 11 do 13 sati i od 17 do 20 sati.

Važno je istaknuti kako programi nisu organizirani, na jednom mjestu, već su zamišljeni kao kratke točke koje posjetitelji gledaju bez većeg okupljanja i uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera. 

Neka čarolija započne u Tower Centeru Rijeka. (PROMO)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari