HIT NA INTERNETU

HIT-OGLAS: Imućna obitelj nudi plaću 6000 eura – i to 15 puta godišnje!

Foto: Ibrahim Boran/Unsplash

Obitelj zahtijeva izvrsno ponašanje, njegovan izgled, samouvjereno držanje kao i apsolutnu fleksibilnost, odanost i diskreciju kandidata

Jedna austrijska, vrlo imućna, obitelj traži voditelja kuće i zauzvrat nudi i više nego izdašnu plaću. Anonimni poslodavac želi petnaest puta godišnje potrošiti punih 6.000 eura bruto za raznolik radni petodnevni tjedan, prenosi Fenix magazin.

Ono što se traži od kandidata je da mogu voditi „tim domaćine, privatnog kuhara, tehničara i vrtlara“. S puno “zalaganja” treba pridonijeti “dobrobiti obitelji”.

Jedini uvjeti osim da je osoba cijepljenja protiv COVIDA je i valjana gastro ili turistička obuka radno iskustvo u “ekskluzivnim kućanstvima ili hotelima”. Osim toga, obitelj zahtijeva “izvrsno ponašanje, njegovan izgled, samouvjereno držanje kao i apsolutnu fleksibilnost, odanost i diskreciju kandidata”.

Drugi dio oglasa izaziva čuđenje jet tamo piše da je potrebna ” slaba volja za putovanjem i ljubav prema životinjama”. Može se pretpostaviti da to nije značilo „slabu ljubav prema životinjama“, već upravo suprotno.

Iako se čini da će domaćini često boraviti vani, kao glavni batler za to vrijeme morali biste ostati u obiteljskoj kući, što bi moglo objasniti „slabu“ ljubav prema putovanjima. Životinje će očito praviti društvo u kući i vrtu tijekom vaših osamljenih boravaka, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari