RIJEČKI BREND ZA IZLASKE

ČESTITKE! ĐIR po Starom gradu ulazi u 10. godinu dobre zabave za sve. Povodom rođendana dijele se nagrade!

ĐIR po Starom gradu, najpopularniji riječki brend za izlaske, 3. listopada obilježit će devetu godišnjicu svog postojanja

S više od 550 ĐIRanja je bez sumnje zauzeo vodeće mjesto glede studentskog noćnog života. Devet godina od svog nastanka, ĐIR se i dalje uspješno prilagođava trendovima novih generacija.

Četiri kafića koji od samog početka djeluju kao jedno

ĐIR je davne 2014. godine udružio četiri riječka kafića. Garcon Bar, Rakhia Bar, Stop Caffe & Club i Modesto night bar zajedničkim su snagama podigli noćni život tijekom tjedna na posve novu razinu.

Devet godina kasnije, ova četiri kafića djeluju kao jedno i vesele se proslavi još jedne godišnjice.

Svaki utorak nova priča

Utorak je postao sinonim za odličan provod, a svaki od njih piše neku svoju priču. ĐIR svakog tjedna donosi nove originalne teme koje se najčešće vezuju uz slatke muke studenata, aktualne događaje, a nerijetko i uz trendove.

Osim kreativnih partija, tu je i ĐIRonimo, maskota koja je od prvog pojavljivanja osvojila simpatije svih ĐIRaša i u kratko vrijeme postala pravi fenomen ĐIRa.

Kao i svake godine dosad, tako će se i povodom ove godišnjice službeni pokrovitelj ĐIRa po Starom gradu, Jägermeister, pobrinuti za brojne nagrade koje će hostese povodom rođendana podijeliti ĐIRašima.

Uzbuđenje raste i jedva čekamo da vidimo što ĐIR donosi povodom svoje devete godišnjice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari