RESTORAN U CENTRU GRADA

Riječki restoran Spagho slavi 14. rođendan! Sve goste na obljetnicu očekuje popust na sva jela i aperitiv

Popularni riječki restoran Spagho ove će nedjelje, točnije 1. listopada, obilježiti čak 14 godina uspješnog rada

Restoran Spagho je miljenik svih generacija – kuhinja s originalnim recepturama u samom središtu Rijeke!

Ukusni gnocchi i ravioli iz kućne radinosti, najbolja talijanska tjestenina, risotto i sirevi, jadranski škampi i plodovi mora, izvrsno meso te dnevno svježe hrvatske namirnice i maslinovo ulje garancija su kvalitete brojnih specijaliteta u kojima možete uživati.

Uz stalnu Spagho kartu jela s bogatim izborom od malih zalogaja, carpaccia, toplo-hladnih salata, tjestenina, bifteka te drugih mesnih i ribljih jela do pizze po željama svih uzrasta i domaćih kolača, svakodnevno nude marende od 11:30 do 16:00 sati, dok su aktualne preporuke chefa sa sezonskim namirnicama!

Slasne zalogaje zaokružite probranim hrvatskim i svjetskim vinima, od kojih većinu poslužuju i na čaše.

Elegantan interijer u kamenu i drvetu nalazi se nadomak uzbudljive gradske vreve s pogledom na riječku rivu te svega par koraka od Velike place i glavnih gradskih šetnica – Korza i Molo longa.

Restoran Spagho prikladan je za poslovni predah, prijateljska druženja, romantične prigode ili druge svečanosti, sa 50 sjedećih mjesta i dodatnih dvadesetak na terasi.

Ove nedjelje, 1. listopada, Spagho slavi veliki 14. rođendan! Toliko godina i generacija, poslovnih iskušenja, recesije, krize, korone.. Unatoč svim prijetnjama, Spagho je i nakon 14. godina zadržao isti nivo kvalitete kao i prvog dana.

Kako bi svoje vjerne goste nagradio i zahvalio se za sve te godine, restoran Spagho će tako, povodom velikog 14. rođendana, goste ove nedjelje počastiti s 15% popusta na sva jela i aperitivom gratis!

Izvrsna prilika za posjetiti ovaj restoran! Kako bi osigurali svoje mjesto, rezervirajte stol na – 051 311 122.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari