„ČETIRI UNIKATNA BONBONČIĆA“: Riječki Azil za pse udomiteljima nudi četiri preslatka psića!

Foto: Ilustracija

Već na prvi pogled može se vidjeti da su ovi mališani zaista posebni, poručuju iz Azila za pse Društva za zaštitu životinja Rijeka

Priroda ih je počastila prekrasnim izgledom. Tu je bijeli sa crnim ukrasima, potpuno bijeli, bijeli sa medenim šarama te i “labradorska žućkica”. Kada budu veliki, a tada će biti srednjeg rasta, biti će još ljepši, poručuju iz Azila za pse Društva za zaštitu životinja Rijeka u svom facebook pozivu potencijalnim udomiteljima ovih preslatkih psića.

psić3

Ipak, nastavljaju volonteri Azila u svom pozivu, njihovi karakteri su ono što ih čini još divnijima!

„Maleni sa crnom flekicom na oku velika je maza i ulizica, a krasi ga jedno smeđe i drugo zeleno oko, bijeli je simpatični istraživač, žuta malecka traži pažnju i dodatnu nježnost, a crno-bijeli je veseli razigranko. Svaki od njih je svijet za sebe, unikatna priča na početku života.“, poručuju iz Azila.

psić6

Ovim putem podržavamo njhovu potragu za udomiteljem koji će se o njima brinuti idućih 15-ak godina, „udomitelja koji će ih voljeti, paziti i maziti, a zauzvrat uživati u njihovoj bezuvjetnoj ljubavi.“.

psić2

Iz Azila još poručuju kako su psići, među kojima ima i ženkica i muškića, cijepljeni i čišćeni od parazita, stari su tri mjeseca.

Trenutno nisu u azilu, nalaze se u Rijeci, a više o njima kao i o mogućnostima da ih vidite možete čuti ako se javite na broj telefona koji možete pronaći na facebook stranici Azila.

Foto: facebook Azil za pse

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari